CaddeSeher Dilovan'dan kötü haber! 'Ameliyat olacağım, dualarınıza ihtiyacım var'

Seher Dilovan'dan kötü haber! 'Ameliyat olacağım, dualarınıza ihtiyacım var'

23.08.2024 - 12:47 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır İsviçre’de yaşayan türkücü Seher Dilovan, sosyal medya hesabından sevenlerini endişelendiren bir haber duyurdu. Sağlığıyla ilgili zor günler geçiren isim, 'Dualarınıza ihtiyacım var' dedi.

Seher Dilovandan kötü haber Ameliyat olacağım, dualarınıza ihtiyacım var

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, İsviçre'de kendine yeni hayat kurmuştu.

Haberin Devamı

Ailesiyle birlikte Cenevre'de bahçe içinde bir villada yaşayan 51 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından zaman zaman evinden ve yaşantısından paylaşımlar yapıyor.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ünlü türkücü Seher Dilovan şimdi de hayranları üzen bir haberle gündeme geldi. Dilovan gözyaşları içinde ameliyat olacağını söyleyip sevenlerinden dua istedi.

Seher Dilovandan kötü haber Ameliyat olacağım, dualarınıza ihtiyacım var

"BURADA AMELİYAT OLACAĞIM"

Ünlü türkücü açtığı canlı yayınla şu ifadeleri kullandı:

Jinekolojik anlamda çok ciddi bir sıkıntı başıma geldi ve beni hastaneye zor yetiştirdiler Cenevre’de. Gerçekten sıkıntılı anlardı. Bu rahatsızlığım biraz daha uzun sürse acilen ameliyata alınabilirdim. Yine ameliyat olacağım. Bu kesin. Daha önce de ameliyat olmuştum. Sezaryen olmuştum, safra kesesi… Yine bir ameliyat olmam gerekecek. İnşallah iyi geçer. Acaba Türkiye’de mi olsam diye düşündüm. Burada ameliyat olacağım. Eylül gibi… O yüzden dualarınıza ihtiyacım var. Korkunç bir durum yok. Şifa dileyenlere teşekkür ediyorum. Beni bilirsiniz. Enerjik biriyim. Kendimi ihmal etmiş olabilirim, etmemek gerekiyor.

Seher Dilovandan kötü haber Ameliyat olacağım, dualarınıza ihtiyacım var

Yazarlar