CaddeSefo'dan 'ihanet' cevabı! 'Aldatıldıysam helal sana'

Sefo'dan 'ihanet' cevabı! 'Aldatıldıysam helal sana'

06.07.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden olan Sefo, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Konser öncesi kameraların karşısna çıkan genç rapçi, özel hayatıyla ilgili yöneltilen soruya verdiği cevapla gündem oldu.

Sefodan ihanet cevabı Aldatıldıysam helal sana

Sefo sahne adıyla bilinen Seyfullah Sağır, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda müzikseverlerle buluştu. Ünlü rapçi, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"BENİM OLDUĞUM HER YER COŞAR"

Çok heyecanlıyım, ilk defa Harbiye'de sahne alıyorum. Para harcanan bir alan burası. Kendimizi gösterdiğimiz bir podyum aslında. Benim olduğum her yer coşar.

Sefodan ihanet cevabı Aldatıldıysam helal sana

"ŞARKI UĞURLU GELDİ"

EURO 2024'de Holanda karşısında çeyrek final mücadelesine çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız için turnuva öncesinde şarkı hazırlayan Sefo, "Hollanda maçında tribünde olacağım. Şarkının uğurlu geldiğini düşünüyorum. Bir marşa bağlamak saçma olur ama kalbim milli takımımızla. Benim özel bir boxer'ım var. Kırmızı renk, hangi maça giyip gittiysem ya da izlediysem yendik. Bu maça da aynısını giyip gideceğim. Yine 2-1 yeneceğimizi düşünüyorum" sözleriyle totemini açıkladı.

Sefodan ihanet cevabı Aldatıldıysam helal sana

"KANDIRMIŞSIN BENİ, HELAL SANA"

Aşk hayatıyla ilgili konuşan 26 yaşındaki şarkıcı, muhabirlerin "Sefo daha önce aldattı ya da aldatıldı mı?" sorusuna, "İkisini de bilmiyorum, bilemezsin ki! Aldatıldıysam da helal sana. Beni var ya kandırmışsın, helal sana" cevabını verdi.

Sefodan ihanet cevabı Aldatıldıysam helal sana