CaddeOyunun ikinci perdesi açılıyor

Oyunun ikinci perdesi açılıyor

11.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ikinci sezon için perde açmaya hazırlanan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin ilk fragmanına, Umut’un “Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse” sözleri damga vurdu

Oyunun ikinci perdesi açılıyor

Babası için adalet mücadelesi veren Umut’un (Ekin Koç) güçlülerle savaşını anlatan ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi, 18 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Merakla beklenen ikinci sezonunun ilk tanıtım filmi, hem güçlenen oyuncu kadrosu hem de adalet mesajlarıyla ön plana çıktı. Baba olacağını öğrenen Umut’un, “Adalet yerini bulsun da kıyamet kopsun gerekirse” cümlesiyle başlayan fragman, Emirkıran Ailesi’yle yeni bir savaşın başladığına dair ipuçları verdi.

Haberin Devamı

Yeni yüzleriyle sezona güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan projede, Uraz Kaygılaroğlu Marko, Hande Doğandemir ise avukat Güneş karakterine hayat verecek. Yayınlanan ilk tanıtımda ilk kez seyirci karşısına çıkan Kaygılaroğlu, marjinal tarzıyla büyük beğeni toplarken, Doğandemir’in nasıl bir role büründüğü gizemini korudu. Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük gibi başarılı isimlerin yer aldığı ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, yeni sezonda da nefes keseceğe benziyor.

Yazarlar