CaddeOnur Can Özcan ne zaman ve nasıl öldü? Onurcan Özcan kimdir?

Onur Can Özcan ne zaman ve nasıl öldü? Onurcan Özcan kimdir?

01.01.2022 - 00:37 | Son Güncellenme:

Onur Can Özcan kimdir, nereli, kaç yaşındaydı soruları öne çıkıyor. Özcan, 1997 yılında İstanbul'da doğdu. Yaramızdan Kalsın şarkısı ile adını duyurdu. 21 yaşındayken seslendirdiği şarkılara çektiği videolar internette en çok izlenenler arasına girdi. Onur Can Özcan nasıl öldü?

Onur Can Özcan ne zaman ve nasıl öldü Onurcan Özcan kimdir

İstanbul'da doğan Özcan, arkadaşları ile çıktığı tekne gezisinde kaybolmuş ve ardından hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Yaramızda Kalsın şarkısı ise en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. İşte, Onur Can Özcan hayatı...

Haberin Devamı

ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR? 

Özcan, 6 Kasım 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Onur Can Özcan, "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla biliniyor.

Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onur Can Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve 2018 yılında gençler arasında popüler olan bir isimdi

Özcan, özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyor.

3 Haziran 2018 yılında Şile'nin İmrenli mevkiinde 5 arkadaşı ile birlikte tekne ile açılan Onur Can Özcan'ın bulunduğu tekne alabora olmuştu. Bir gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Onurcan Özcan'ın cansız bedenine ulaşılmıştı.