Cadde‘Neler Oluyor Hayatta’ya taze kan

‘Neler Oluyor Hayatta’ya taze kan

26.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Ferda Yıldırım, Kanal D’nin ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında Hakan Ural’ın partneri oldu. İkili, hafta içi her gün saat 09.00’da ekranda olacak.

‘Neler Oluyor Hayatta’ya taze kan

Kanal D’nin sabah kuşağı programı ‘Neler Oluyor Hayatta’ya taze kan geldi. Deneyimli televizyoncu Ferda Yıldırım, Hakan Ural’ın bu sezonki partneri oldu. İkili, bugünden itibaren her sabah saat 09.00’da ekranda olacak. Ural, samimiyetin seyircide karşılık bulduğunu vurgulayarak, “İzleyicimizle her sabah bir aile gibi hayatın sohbetini yapıyoruz. O yüzden ‘Neler Oluyor Hayatta’ taklit edilemez bir program. Zaten mümkün olsa onlarcası yapılırdı diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Ural’ın partneri olan Ferda Yıldırım da kariyerine ilk kez bu ekranda başladığını söyledi. Yıldırım, “Kanal D demek, benim için yuvaya dönüş demek. Hem duygusal hem de son derece heyecanlı bir başlangıç yaşıyorum” dedi. “Artık televizyonda olmam” derken kendisini bir anda programda bulduğunu belirten Yıldırım, “Neler Oluyor Hayatta’ oturmuş, sevilen, izleyicinin teveccühünü kazanmış bir program. Bu yapımın içinde yer almak mesleki yolculuğumda benim için de yeni bir deneyim olacak” ifadelerini kullandı.