Cadde Mehmet Ali Erbil'den TikTok eleştirilerine yanıt: Ben 50 yıldır böyleyim

Mehmet Ali Erbil'den TikTok eleştirilerine yanıt: Ben 50 yıldır böyleyim

05.09.2022 - 10:59 | Son Güncellenme:

Uzun zaman sağlık problemleri yüzünden zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medyaya hızlı bir giriş yaptı. Erbil, son günlerde TikTok videolarıyla gündemde. Ünlü şovmen sürekli canlı yayın açıyor, torunu yaşındaki gençlerle yarışmalar yapıp hediyeler istiyor. Sık sık tartışılan Erbil, hakkındaki eleştirileri Kanal D Haber aracılığıyla yanıtladı.

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

Haberin Devamı

Erbil, ağır bir hastalık geçirdiğini belirterek, “Uzun bir tedavinin ardından kendimi çok iyi hissediyorum. Her geçen gün daha iyi duruma geldik. Sevenlerimin birçoğu bana dualar etti, onların dualarıyla ve tedavilerle ayakta kaldık. Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım" demişti.

TİKTOK HESABI AÇTI

Yaşadığı sağlık sorunlarından sonra ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, son zamanların en fenomen uygulaması TikTok'ta hesap açtı. Burada yaptığı canlı yayınlarda takipçilerinden pahalı hediyeler istemesi, "Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" gibi sözleri geçtiğimiz günlerde gündeme olmuştu.

Mehmet Ali Erbilden TikTok eleştirilerine yanıt: Ben 50 yıldır böyleyim

VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Mali, son olarak yayınladığı video ile gündeme geldi. Erbil'in canlı yayına giriş yaparken dilini çıkarıp sallaması, "TikTok'çu geldi hanım" diye bağırması sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken birçok takipçisi de eleştiride bulundu.

Haberin Devamı

"BENİ BÖYLE SEVDİNİZ"

Kanal D Haber'de eleştirilere yanıt veren Erbil, "Allah Allah, ben 50 yıldır böyleyim kardeşim, bilmiyor musunuz yani, beni böyle sevdiniz, böyle kabullendiniz. Çarkıfelek gibi göz göze gelmeyi seyirciyle gelmeyi özlemiştim....o tarafımı tatmin ediyorum" dedi.

Mehmet Ali Erbilden TikTok eleştirilerine yanıt: Ben 50 yıldır böyleyim

 "TikTok'ta hediye savaşı veriliyor" diyen Erbil şöyle devam etti; "Kim hediyeyi en fazla alırsa o birinci oluyor. Bağırıyoruz, haydi bana yolla bana yolla..Yoksa hediye yollamış para olmuş önemli değil."

"SOSYAL MEDYANIN ESİRİ OLMAYIN"

Röportajın sonunda gençlere mesaj veren ünlü şovmen; "Sosyal medyanın hiçbir zaman esiri olmayın arkadaşlar. Tabii ki Mehmet Ali Erbil'i de takip edin" dedi.

Mehmet Ali Erbilden TikTok eleştirilerine yanıt: Ben 50 yıldır böyleyim