CaddeMauro Icardi'den Wanda Nara'ya büyük şok! Kredi kartlarını bloke etti

Mauro Icardi'den Wanda Nara'ya büyük şok! Kredi kartlarını bloke etti

08.08.2024 - 08:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara için boşanma haberleri ile gündeme gelmişti. Arjantinli modele, yıldız futbolcudan büyük şok! Icardi, iddialara göre intikam almak için kolları sıvadı ve Wanda'nın kredi kartlarını bloke ettirdi.

Mauro Icardiden Wanda Naraya büyük şok Kredi kartlarını bloke etti

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara hakkında 'boşanma' iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Arjantinli model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi de bırakmış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ünlü model daha sonra, eşini sosyal medyadan yeniden takip etmişti.

'BOŞANMA' DAVASI AÇTI

Süper Lig devi Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Ciudad Magazine'in iddiasına göre ünlü futbolcuya boşanma davası açtı.

"BU KARARI UZUN ZAMANDIR VERMEK İSTİYORDU"

Arjantin basınına açıklama yapan Laura Ubfal ise Nara ve Icardi için, " Wanda Nara'nın Avukatı Ana Rosenfeld, 'Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini' söyledi." ifadelerini kullandı.

Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız golcüyle ayrıldıklarını 'Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım' ifadeleriyle duyurmuştu.

Haberin Devamı

KARTLAR İPTAL!

Boşanma kararı alan modele  Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi tarafından büyük bir darbe geldi. Icardi, kendisinden boşanan eşi Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

WANDA NARA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA!

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld ise katıldığı bir programda konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden geldiğini bilmiyorum. Erkeklerin bunu çoğunlukla zorlayıcı bir tedbir olarak kullandığı doğru. Elli yıldır üzerinde çalıştığım davalarda erkeklerin yaptığı ilk şey kredi kartını kesmek ya da nafaka yükümlülüklerini yerine getirmemek oluyor. Küçük çocuklar." dedi.