CaddeMasterchef'e yeni isim! Ana kadroya katılan kişi belli oldu

Masterchef'e yeni isim! Ana kadroya katılan kişi belli oldu

17.08.2024 - 00:09 | Son Güncellenme:

Masterchef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Bir elemenin gerçekleştiği Masterchef Türkiye'de yedeklerden bir isim daha ana kadroya dahil oldu.

Masterchefe yeni isim Ana kadroya katılan kişi belli oldu

Masterchef Türkiye ana kadro belli oldu. Ana kadronun belli olmasının ardından Masterchef'e veda eden ilk isim Serhat olmuştu. Serhat'ın elenmesi hem izleyiciler hem de yarışmacılar tarafından beklenmedik şekilde karşılanmıştı. Hızlı başlayan Masterchef'te pazar günü bir veda daha yaşanacak.

Haberin Devamı

TAKIM OYUNU KAZANANI MAVİ TAKIM

Bu haftanın takımın oyununda kazananı Mavi takım oldu. Mavi takım 2-1'lik skor ile kırmızı takımı yendi. Böylelikle haftanın eleme adayları; Kaan, Kerem, Deniz, Ezgi, Zeynep ve Emre oldu.

ZÜBEYDE KADROYA GİRMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta yapılan yarışta Zübeyde ana kadroya girmişti.

Masterchefe yeni isim Ana kadroya katılan kişi belli oldu

KAKAO İLE YARATICI TABAK

Eleme gecesi öncesinde de yedeklerden bir isim daha ana kadroya katıldı. Yarışmacılar kakao ile yaratıcı tabaklar yaptı. Yaratıcı tabaklardan sonra ikinci etaba geçen 6 kişi açıklandı. Huriye, Akın, Sercan, Adel, Erim ve Şirin ikinci etaba geçen yarışmacılar oldu.

Sercan'ın tabağı şefler tarafından çok beğenildi. Mehmet Şef, "Sunumun biraz daha iyi olsaydı sana kaşık düşünürdük" dedi. İlk turda kaşık almaya yaklaşan Sercan ikinci turda umduğunu bulamadı.

Haberin Devamı

İKİNCİ TURA GEÇİLDİ

Yarışmacılar ikinci tur için Tom Yum Goong çorbasını yaptılar. Yarışmacılara Tayland çorbası için 45 dakika süre verildi.

ŞİRİN KAZANDI

Masterchef ana kadroya girmeye hak kazanan kişi Şirin oldu. Şirin yaptığı açıklamada, "Acayip mutluyum. 2 senelik emeğimin karşılığını aldığını düşünüyorum. Sonunda ana kadrodayım." dedi.