CaddeMakyajsız hali çok konuşulmuştu! Pamela Anderson: 'Artık o kişi değilim'

Makyajsız hali çok konuşulmuştu! Pamela Anderson: 'Artık o kişi değilim'

08.08.2024 - 15:46 | Son Güncellenme:

Yayınlandığı dönem tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği 'Baywatch' dizisinin yıldızı Pamela Anderson, geçtiğimiz yıllarda makyaj yapmayı bıraktığını açıklamıştı. Ünlü isim, yeni haliyle ilgili açıklamalar yaptı.

Makyajsız hali çok konuşulmuştu Pamela Anderson: Artık o kişi değilim

Bir dönemin ilgiyle izlenen dizisi 'Baywatch'ın 90'ların sonu ve 2000'lerin başına damga vuran yıldızı Pamela Anderson, geçtiğimiz yıl katıldığı Paris Moda Haftası'nda katıldığı defileye sıfır makyajla gelerek gündem olmuştu.

Haberin Devamı

57 yaşındaki ünlü oyuncunun yüzündeki çizgileri ve yorgunluğu gizleyecek hiçbir şey olmadan görenler şaşkına dönmüş; Anderson bu hareketiyle takdir edilmişti.

MAKYAJI BIRAKTIRAN ÖLÜM!

Baywatch güzeli, doğal güzelliğini kucaklamaya başlamasının nedenini ağustos ayında ELLE'e verdiği bir röportajda şöyle açıklamıştı:

Makyajımı yapan Alexis Vogel 2019 yılında meme kanserinden vefat etti. Alexis en iyisiydi. Ve o zamandan beri, Alexis olmadan makyaj yapmamanın benim için daha iyi olduğunu hissettim.

"ŞİMDİ HOŞLANIYORUM"

Ünlü isim son olarak yaptığı bir dergiye yaptığı açıklamasından 2023'te makyajı bıraktıktan sonra yeni hayranlar kazandığını söyledi.

'İnsanlar artık beni sokakta durdurup, 'Biliyor musun, senden daha önce hiç hoşlanmazdım ama şimdi hoşlanıyorum.' diyen güzel, aynı zamanda 2023'te Paris Moda Haftası'nda makyajsız olmayı seçtiğinde başta "kimsenin bunu fark edeceğini düşünmediğini" belirtti.

Haberin Devamı

Makyajsız hali çok konuşulmuştu Pamela Anderson: Artık o kişi değilim

"TAMAM EĞLENCELİYDİ AMA..."

Anderson, moda haftasında taze yüzlü halinin viral hale geldiğini söylerken, makyajsız kalmanın çok daha derin anlamlar taşıdığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Bu, her zaman kendimle ilgili sahip olduğum imajı bırakmamın başlangıcıydı. Bu yarattığım çizgi film karakteri neydi? Tamam, eğlenceliydi. Ama artık o kişi değilim.

Makyajsız hali çok konuşulmuştu Pamela Anderson: Artık o kişi değilim