CaddeMahmut Tuncer ziyaret etti! Kahtalı Mıçe'nin son durumu

Mahmut Tuncer ziyaret etti! Kahtalı Mıçe'nin son durumu

30.08.2024 - 10:59 | Son Güncellenme:

Türkücü Mahmut Tuncer, 'Kahtalı Mıçe' lakabıyla tanınan Mustafa Aslan'ı ziyaret edip, kemoterapi tedavisi gören Türk halk müziği sanatçısının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Hakkında çıkan gırtlak kanseri iddiasını yalanlayan Kahtalı Mıçe, "sadece dualarınızı istiyorum" demişti.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

Sanat camiasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'Felaket Tellalı' olarak tanınan Onur Akay, geçtiğimiz mayıs ayında Kahtalı Mıçe hakkında gündem olan bir iddia ortaya atmıştı.

Haberin Devamı

"EKONOMİK SIKINTILAR ÇEKİYOR"

Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

İNCE BAĞIRSAKTA İKİ KİTLE!

Aslı adı Mustafa Aslan olan Kahtalı Mıçe ise hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan 71 yaşındaki sanatçı, rahatsız olduğunu ancak gırtlak kanserine yakalanmadığını açıklamıştı. Kahtalı Mıçe, ince bağırsağının üstünde iki tane kitle bulunduğunu, bunların tedavi ve kemoterapi sürecinde olduğunu aktarmıştı.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

"SADECE DUA İSTİYORUM"

Aslan, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum" demişti.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

"SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

Mahmut Tuncer, sıkıntılı günler geçiren arkadaşını yalnız bırakmadı. Kahtalı Mıçe'yi ziyaret eden ünlü isim, birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı.

Haberin Devamı

63 yaşındaki türkücü, "Değerli sanatçı dostum Kahtalı Mıçe'yi ziyaret ettim. Sağlık durumu gayet iyi. Yine güzel günlerde tekrar buluşmak üzere" ifadelerini kullandı.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

KAHTALI MIÇE KİMDİR?

Mustafa Aslan, 1953 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Kahta Kubilay İlkokulu'nda okudu. Çocukluğunda pamuk tarlasında çalıştı, bu sebeple ilkokulu dokuz yılda bitirebildi. Ortaokul diplomasını daha sonra dışardan imtihanlara girerek aldı. 17 yaşından itibaren Kahta'da türkücülük yaptı, düğün ve konserlerde türküler söyledi. Okulunu bitirdikten sonra Beden Terbiyesi İl Müdürlüğü'nde işe başladı.

Mahmut Tuncer ziyaret etti Kahtalı Mıçenin son durumu

1989-1990 yıllarında Gaziantep'de yaşayan Kahtalı Mıçe, 1991'de İstanbul'a göç etti ve bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra Şanlıurfa'ya yerleşti. Yıllarca Nuri Sesigüzel, Ahmet Sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif gibi sanatçıların eserlerini seslendirdi. 1975'te Hülya Hanım'la evlenen Kahtalı Mıçe'nin dört çocuğu bulunuyor.