CaddeKerem Alışık'tan büyük vefa!

Kerem Alışık'tan büyük vefa!

25.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

AnkaMall’ın düzenlediği ‘Ustalar Dizisi’ne konuk  olan Kerem Alışık, annesi Çolpan İlhan’ın yıllardır faaliyet gösteren tekstil atölyesini çalışanlara verdiğini söyledi.

Kerem Alışıktan büyük vefa

Ece Türkiye AVM’leri mensubu AnkaMall’da her hafta, Türkiye’nin usta sanatçıları ağırlanıyor. AnkaMall ‘Ustalar Dizisi’ne bu hafta, Kerem Alışık konuk oldu. Kamuran Tapul moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide soruları cevaplayan Alışık’ın, rahmetli annesi Çolpan İlhan’ın yıllardır faaliyet gösteren tekstil atölyesini çalışanlara verdiğini söylediği an, sahnede alkış koptu.

Haberin Devamı

Kerem Alışıktan büyük vefa
Çalışanlara vefasını göstermek isteyen Alışık, “Bundan böyle kendileri döndürecekler. Biz, babamız Sadri Alışık’tan ve annemiz Çolpan İlhan’dan böyle öğrendik. Böyle olması gerekiyordu” diyerek tevazu gösterdi. ‘Arif V 216’ filmine giriş hikayesi de sorulan Alışık, “Cem Yılmaz, bir düğün sahnesi koymak istemiş. Bu benim sünnet düğünümmüş. Mert Fırat’la böyle bir sahnemiz vardı. Mert çıktı karşıma, aynı babam... Gözlerim doldu. Tüm ekip ağlıyordu. Kalakaldık, defalarca tekrardan çektik” diye konuştu.