CaddeKARNIN BURNUNDA ÇAKAL AVI

KARNIN BURNUNDA ÇAKAL AVI

16.11.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Tuba Ünsal, yapımcılığını Sugar Workz’ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini ise Murat Şeker’in üstlendiği ‘Çakallarla Dans’ adlı sinema filminde, dört aylık hamileyken kamera karşısına geçti.

KARNIN BURNUNDA ÇAKAL AVI

Bir polisi canlandırdığı filmde, Ünsal, suçlulara göz açtırmadı.

Haberin Devamı

Hamileler bana denk geliyor
17 Aralık’ta vizyona girecek filmde başarılı bir performans sergileyen Ünsal, “Çekimlerinde çok eğlendik. Polis departmanı olarak ‘çakallarla ya da kendini çakal sanan’ suçlularla eğlenceli bir takibin içine girdik” dedi.
Tuba Ünsal’la çalışmaya karar verdiğinde, kadın polis rolünü oynamasını istediğini söyleyen yönetmen Murat Şeker ise, “Filmin hikayesini dinlerken, Tuba gülmeye başladı. Garip garip suratına bakınca ağzından baklayı çıkardı, Tuba Ünsal dört aylık hamileydi. Bu benim kaderim olmalıydı. Geçen yıl ‘Aşk geliyorum Demez’ filmini çekerken Bergüzar Korel dört aylık hamileydi. Ben de gülmeye başladım. Tuba hamile de olsa bize hiç zorluk çıkarmadan çalıştı” ifadesini kullandı.

KEŞFETYENİ
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı

Cadde | 24.04.2025 - 10:02

Kanserle mücadelesini kazanan şarkıcı Şimal, eski günlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Yazarlar