CaddeKadir Ezildi'den yıllar sonra ortaya çıkan babasına: Adımı anmasın, benim için ölmüştür!

Kadir Ezildi'den yıllar sonra ortaya çıkan babasına: Adımı anmasın, benim için ölmüştür!

21.08.2024 - 09:44 | Son Güncellenme:

'En Hamarat Benim' programının sunuculuğunu yapan Kadir Ezildi, son dönemlerde aşk hayatıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan Ezildi'nin son olarak yıllardır görüşmediği babası ortaya çıkmıştı. Ezildi, doktor babası hakkında ilk kez konuştu.

Kadir Ezildiden yıllar sonra ortaya çıkan babasına: Adımı anmasın, benim için ölmüştür

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlanmıştı. Ünlü ismin nişan hazırlıkları döneminde ise yıllardır görüşmediği babası Mehmet Ezildi ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

"ONU AFFETMİYORUM"

Daha önce katıldığı bir programda yıllardır babası ile görüşmediğini belirten fenomen, 'Onu affetmiyorum' demişti. Kendisine yöneltilen 'Babanla ilgili bugünkü duygun nedir?' sorusuna ise Ezildi şu yanıtları vermişti:

 

Babamı hatırlamıyorum. Bazen kendimi zorluyorum, 'Ne yapardık, nasıl biriydi?' diye ama hatırlamıyorum. İnsan babasını unutur mu? Ben unuttum.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde Kadir Ezildi'nin yıllar önce kendilerini terk eden babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu ortaya çıkmıştı. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ezildi, sosyal medya hesabından isyan etmişti.

"YASAL İŞLEMLER BAŞLATILMIŞTIR"

Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin nedeni oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Babasının açıklamalarının ardından Kadir Ezildi, ilk kez konuştu. Ünlü sunucu, programın fragmanında kendisine yöneltilen: 'Kadir senin baban çıktı bir ara ortaya, o ne alaka?' sorusu sonrası açtı ağzını yumdu gözünü.

Haberin Devamı

Ezildi "Benim de hoşuma gitmedi gereksizdi. Adını da hiçbir yerde anmıyorum telaffuz etmiyorum. O da benim adımı anmasın benim için ölmüştür" şeklinde bir yanıt verdi.

Kadir Ezildiden yıllar sonra ortaya çıkan babasına: Adımı anmasın, benim için ölmüştür

"BEN HASTA ALTI TEMİZLEDİM, KOLİ TAŞIDIM"

Dış sesin 'Bu adam sizi terk etmedi mi?' sorusu üzerine ise Ezildi, şu ifadeleri kullandı:

Evet giderken de beni öldü bilin, dedi. O gün 300 lira nafaka benden esirgendi ama bugün ben 500.000 lira para harcayabildim Allah'ıma şükür. Hepsini de kendim çalışarak harcadım. Ben açım diye kimsenin kapısına gitmedim; ben hasta altı temizledim, ben koli taşıdım. Yoklukta benimle olmayan varlıkta da beni aramasın istemiyorum.

Kadir Ezildiden yıllar sonra ortaya çıkan babasına: Adımı anmasın, benim için ölmüştür