CaddeKadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden kareler gündem oldu

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden kareler gündem oldu

18.07.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

Temizlik programlarıyla ünlü olan ve Kadir Ezildi, son günlerde evlilik hazırlıklarıyla gündemdeydi. Ezildi, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. Ezildi, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı Sözden kareler gündem oldu

"En Hamarat Benim” programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi'den müjdeli haber geldi. Ünlü fenomen, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Haberin Devamı

ERZURUM'A GİTTİ

Evlilik hazırlığı yapan Kadir Ezildi sır gibi sakladığı sevgilisini ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı. Ezildi ailesiyle birlikte söz ve nişan için Erzurum'a gitti.

"EN BÜYÜK EKSİĞİM HAYATIMIN BAŞROL OYUNCUSUYDU"

Ezildi, nişanlısıyla yaptığı paylaşıma: 'Hayatımın her anı Türk sineması tadında. En büyük eksiğim hayatımın başrol oyuncusuydu. Artık yeni mutlu senaryolarının yazarı olarak hayatıma hoş geldin' notunu düştü.

SÖZLENDİ

Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Kadir Ezildi, evlilik teklifinin ardından Gamze Türkmen ile dün akşam aile arasında gerçekleştirdikleri bir törenle sözlendi.

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı Sözden kareler gündem oldu

BEĞENİ YAĞDI

Fenomen isim beyaz bir takım elbise giyerken sözlüsü Gamze Türkmen'de beyaz bir elbise giymeyi tercih etti. Ezildi'nin sözlüsü ile yayınladığı söz karelerine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Haberin Devamı

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı Sözden kareler gündem oldu

Yazarlar