Caddeİbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğine Seren Serengil'den tepki! 'Hiçbir yaşında baba diyemedi'

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğine Seren Serengil'den tepki! 'Hiçbir yaşında baba diyemedi'

16.07.2024 - 10:54 | Son Güncellenme:

'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arası yeniden açılmıştı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e bu sefer Seren Serengil tepki gösterdi. Serengil'in sosyal medyadan yazdığı sözler kısa sürede gündem oldu.

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğine Seren Serengilden tepki Hiçbir yaşında baba diyemedi

İbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Haberin Devamı

Babasının gölgesinde kalmak istemeyen ve her fırsatta kendi ayakları üzerinde durarak kariyerini inşa ettiğini vurgulayan Dilan Çıtak, son hamlesiyle gündem olmuştu.

72 yaşındaki sanatçının, Levent Dörter ile düğününde nikah şahitliğini yaptığı kızını sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildiği iddialarının ardından Dilan Çıtak'tan olay yaratan bir paylaşım gelmişti.

"YAPILAN PSİKOLOJİK TACİZİ HERKES BİLMELİ"

Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim.

"BÜTÜN DÜNYA BÖYLE BİR ŞİDDET YANLISINI SEVMEYE DEVAM EDEBİLİR"

Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!

SEREN SERENGİL KAYITSIZ KALAMADI

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak'ın arasındaki gerilime Seren Serengil dahil oldu. Uzun yıllardır Tatlıses ile arkadaş olduğu bilinen Serengil, kendini tutamadı. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündem oldu.

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğine Seren Serengilden tepki Hiçbir yaşında baba diyemedi

"GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM"

Serengil açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dilan'a gerçekten çok üzülüyorum hiçbir yaşında baba diyememiş babası olduğunu bilmiş" diyen Seren Serengil devamında ise "Bir konser yapmıyorlar bir destek vermiyorlar kız tek olsa daha çok başarılı olurdu ve bu kıza 'al kızım bu da senin evin' diyeceklerine evden kira mi istedi yıllarca babalık etmediği nafaka ödemediği kızına...

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak gerginliğine Seren Serengilden tepki Hiçbir yaşında baba diyemedi