CaddeHollywood'un yıldızları Sultanahmet’te!

Hollywood'un yıldızları Sultanahmet’te!

15.07.2024 - 07:20 | Son Güncellenme:

Hollywood oyuncuları Tom So, Afif Ben Badra, Tomas Szomju ve Ronn Moss, "12 Savaşçı" filminde rol alacak. Hollywood'un başarılı isimleri rol alacakları film için İstanbul’a geldi.

Hollywoodun yıldızları Sultanahmet’te

Yönetmen koltuğunda Ateş Özkan ve Ömer İlhan'ın oturduğu "12 Savaşçı" filmi için Hollywood oyuncuları Tom So, Afif Ben Badra, Tomas Szomju ve Ronn Moss, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Ömer İlhan'ın yanı sıra İlhan Akbaş'ın üstlendiği filmin çekimleri, 14 Temmuz'da İstanbul'da filme özel kurulan platoda başladı.

Hollywoodun yıldızları Sultanahmet’te

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ramazan Temizkan, Erkan Varol, İsmail Uzuner, Sanaz Zahrai, Mobina Erfani, Nur Can Yeniyol, Şirin Yıldırım, Elvan Albat, Oğuzhan Güder, Muhammed Güleryüz, Tringa Shala, Tuğçe Demir, Yansı Altunay, Mıshael Lazerenko, Vahdet Aytaç ve Hakan Şahin yer alıyor.

MUHABİRLERLE SOHBET ETTİLER

Proje için özel kurulan platoda çekimlere başlayan Hollywood yıldızları, Sultanahmet turu yaptı. Tarihi Yarımada’ya hayran kalan oyuncular, gezi sırasında muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Gazze’de yaşanan insanlık dramına vurgu yapan aktörler, “Özgür Filistin” çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Hollywoodun yıldızları Sultanahmet’te