CaddeHelin Kandemir: Marka takıntım yok!

Helin Kandemir: Marka takıntım yok!

17.08.2024 - 15:50 | Son Güncellenme:

Genç oyuncu Helin Kandemir, geçtiğimiz gün bir davete katıldı. Leopar desenli elbisesiyle göz kamaştıran ünlü isim, ayaküstü gazetecilerle konuşarak moda konusunda kendine has bir tarzı olduğunu belirtti.

Helin Kandemir: Marka takıntım yok

'Bir Litre Gözyaşı', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Bihter' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir, geçtiğimiz ay Nişantaşı City's'de görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Tatil döneminde çalışan oyuncu, "Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Yeni filminin çekimleri 10 gün sonra bitiyor, bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık. Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum, çok güzel bir arkadaşlığımız oldu" demişti.

Helin Kandemir: Marka takıntım yok

"HİÇ ÖYLE BİR KORKUM YOK"

"Tatil yaparken paparazzilere bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musunuz?" sorusuna da yanıt veren ünlü isim, "Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor. Ben tatilde daha mahrem yerleri tercih ediyorum. Bedenlerimizle barışık olmak kıymetli. Hiç öyle bir korkum yok" şeklinde konuşmuştu.

Helin Kandemir: Marka takıntım yok

Helin Kandemir, son olarak geçtiğimiz gün bir davete katıldı. 20 yaşındaki güzel oyuncu, leopar desenli kıyafetiyle göz kamaştırdı.

Helin Kandemir: Marka takıntım yok

BRONZ TENİ DİKKAT ÇEKTİ

Haberin Devamı

Bronz teniyle dikkatleri üzerine çeken Kandemir, "Bu yazı çalışarak geçirdim, ancak Bozcaada'ya kısa bir kaçamak yaptım, gerçekten çok iyi geldi" dedi.

Helin Kandemir: Marka takıntım yok

"SAYGI DUYARIM"

Moda konusunda kendine has bir tarzı olduğunu belirten ünlü isim, özgüvenini ortaya koyarak şu ifadeleri kullandı:

Modayı yakından takip ediyorum ama rahatlığımdan asla ödün vermem. Şık olmak güzel ama marka etiketine ihtiyaç duymuyorum. Hepimiz telefonlarımızla birbirimizden etkileniyoruz, bunu anlarım ve saygı duyarım ama bu benim tercih ettiğim bir şey değil. Marka takıntım yok.