05.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET
İtalyan mutfağı
İtalyan mutfağının lezzetlerini profesyonel bir bakış açısıyla yorumlamayı sürdüren Terrazza Italia, menüsüne eklediği yeni lezzetlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Restoran, mevsimine özgü tatlarla hazırladığı yeni menüsüyle; dünyaca ünlü lezzetleri misafirlerine sunuyor.
Yeni yiyecekler
Meksika mutfağının Türkiye’deki gerçek temsilcisi Ranchero, menüsüne yeni lezzetler ekledi. Mekanda, bolas de elote&tortitas, chimirollos, milanesa de res picante, burgerajas ve torti burger, menüye yeni giren yemekler oldu.
Doğal ürünler
Six Senses Kaplankaya, bilinenin ötesinde deneyim ve keşifleriyle 1 Nisan itibarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. Otel, misafirlerine kendi organik bahçesinden ve bölgedeki zeytin ağaçlarından, yerel balık pazarından ve çevre köylerden gelen doğal ürünlerden oluşan menüler sunuyor.
Lezzet şöleni
Ataşehir’deki By Satır, iddialı lezzetleri ve sunumlarıyla misafirlerini öğle ve akşam yemeklerinde ağırlıyor. Mekan, sadece eti değil, burger ekmeğini ve sosları da kendileri üretiyor. Köftelerinde hiçbir kimyasal madde kullanmayan mekanda, lokum gibi bonfile ve antrikotlar damaklarda şölen yaratıyor.
İyi müzik ve yemek
Hilton İstanbul Kozyatağı, canlı müzik ve konser dendiğinde Türkiye’de ilklere imza atan Hayal Kahvesi’ni bünyesinde misafir etmeye başlıyor. Premium sahnesinde ‘İyi Yemek’ ve ‘İyi Müzik’ mottosuyla kapılarını açmaya hazırlanan Hayal Kahvesi, görkemli ambiyansı, kusursuz servisi ve birbirinden ünlü isimlerin sahne programıyla şehrin eğlence nabzını tutmaya hazırlanıyor.
Geniş brunch menüsü
The Ritz-Carlton İstanbul’da kapılarını açan Nobu İstanbul, geleneksel pazar brunch’larının yeni adresi olarak misafirlerini ağırlamaya başladı. Klasik Japon lezzetleri modern dokunuşuyla rafine bir gastronomi deneyimine dönüşen mekan, 12.00-16.00 saatleri arasında geniş brunch menüsünü canlı müzik performansı eşliğinde keşfetmeye davet ediyor.