02.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
Sercan Kısmet / Etin leziz hali
Armutlu’daki Steakroom İstanbul, etin en leziz hallerini sunan menüsüyle öne çıkıyor. Mekanda, dry antrikot, cheddar füme, dana carpaccio, dry aged beef, et spagetti, et sushi, kuzu gerdan ve kuzu kavurma menünün yıldızları arasında yerini alıyor.
Ege lezzetleri
Bozburun’da bulunan Baldan Suites, yenilenen konsepti ve denize sıfır restoranıyla Ege Bölgesi’nin lezzetlerini konuklarıyla buluşturuyor. Mekanda, portakallı marin levrek, keşkekli karides, beğendili ahtapot, Rum böreği ve karidesli muska böreği öne çıkanlar arasında yer alıyor.
Deniz ürünleri
Ege’den gelen kabuklu deniz ürünlerini, İstanbul’un büyüleyici manzarasıyla yeniden tanımlayan Kuruçeşme’deki BOAZ, gastronomi dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Farklı tekniklerle hazırlanan kabuklu deniz ürünlerinin sunulduğu restoran, nezaketle tanımladığı sunumları ve el yapımı materyallerin kullanıldığı dekorasyonuyla da davetlileri şaşırtıyor.
Bambaşka konsept
Yıllardır Bitez Aktur’da müdavimlerine hizmet veren Beyaz Beach, bu sezon bambaşka bir konseptle sezonu açtı. Etnik tarzın ağırlığı olduğu mekanda, lezzetli ve zengin menü bulunuyor.
Asya mutfağı
Fairmont Quasar Istanbul’un beşinci katında yer alan Ukiyo Restaurant&Bar, ‘Yarının Asyası’ konsepti ve yenilenen menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanda, Asya mutfağının kadim geleneklerinden yola çıkarak hazırlanan otantik lezzetler, taze ve benzersiz malzemelerin yaratıcı sunumuyla misafirlerini bekliyor.
Elegant menü
Reges a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme’de, İtalyan mutfağı Safran Restaurant yer alıyor. Mekan, özel lezzetlerini iddialı ve elegant bir menüyle misafirlerini sunuyor.