18.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:
Kılıçta kebap
Taksim’de yer alan Öz Urfa Ahmet Usta Restoranı’nda, kebap ve ciğer, ön plana çıkıyor. Mekanın sahibi Ahmet Müjde, turistlerin favorisi 80 cm. uzunluğundaki antika kılıçlara yapılan kebaplarla, adından söz ettiriyor.
Ev yapımı reçeller
İstanbul ve Ankara’da yer alan Kaşıbeyaz’lar, zengin kahvaltı menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. 09.00-13.00 saatleri arasında açık büfe ve serpme seçenekleri sunan mekanlarda, el açması gözlemeyle ev yapımı reçeller, öne çıkıyor. Zengin açık büfe kahvaltının fiyatı 85 TL, serpme kahvaltı ise 80 TL.
Kış çorbası
İtalyan mutfağının lezzetlerini misafirleriyle buluşturmaya devam eden Mezzaluna, kış aylarına özel şefin spesiyalleri menüsünde çorbalara yer veriyor. Taze ev yapımı makarnayla hazırlanan mantar çorbası minestra di funghi, farklı bir lezzet sunuyor.
Kapılarını açtı
Carlos Arnavutköy, gastro pub ve kokteyl bar olarak kapılarını açtı. Mutfağını şef Murat Bozok’a emanet eden mekanda, canlı DJ performanslar da sergileniyor.