15.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:
Yeni şefe emanet
Arnavutköy’deki Hudson, lezzet yolculuğuna yeni şefiyle devam ediyor. ‘İyi yemek, müzik ve sanat’ konseptiyle öne çıkan mekanın mutfağı şef Arda Önay’a emanet. Önay’ın imza yemekleri arasında balık yumurtasıyla hazırladığı spesiyali aglio e olio spaghetti dikkat çekiyor.
Gençlerin ilgisi
Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Carême Restaurant, dünya mutfağına hakim geniş menüsüyle dikkat çekiyor. Lezzetleri arasında kansas, domates ve soğan gibi çorba çeşitleri bulunan mekan, steak menülerini de zenginleştirerek, gençlerin de uğrak noktası oluyor.
Yılbaş lezzetleri
CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, yeni yılı yemekler, eğlence ve sürprizlerle karşılıyor. İstanbul Balo Salonu’ndaki yılbaşı galasında, uluslararası bir repertuvar seslendirecek Rıza Cumhur Demir’in performansına, executive chef Eyüp Çevik’in hazırladığı lezzetler eşlik ediyor.
Menüsünü değiştirdi
Arnavutköy’de yer alan Whisper’ın menüsü yenilendi ve tapas tahtası, özel pismiş bonfile ile avokadolu kinoa ve
burrata salatası eklendi. Mekanda, perşembe, cuma ve cumartesi akşamları, DJ performansları sergileniyor.
Renkli kış pazarı
Feriye Palace’ta 22-23 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Kış Pazarı’nda, yılbaşı atölyeleri, kışa özel lezzetler ve 7’den 70’e her zevke hitap edecek hediye seçenekleriyle misafirlerini bekliyor. 12.00-22.00 saatleri arasında gerçekleşecek organizasyonda, Eda İldam ve Vesaire, yılbaşı sofrasına ve yemek fotoğrafına dair tüyolar verecek.
Güne sağlıklı başlangıç
Nişantaşı Bronwyn, günlük malzemelerle hazırlanan kahvaltı menüsüyle, misafirlerine lezzetli seçenekler sunuyor. Mekanda, porridge, jambonlu poşe yumurta ve kök sebzeli yumurta beyazı omlet lezzetlerinin yanı sıra kaşar, domates, Akdeniz vegan ve house gibi alternatifler de yer alıyor.
Sanatçılar, Ramazan Bayramı’nda yaklaşık iki saat sahnede kalarak, milyonlar kazanacak.