CaddeGündemden düşmeyen düğün!

Gündemden düşmeyen düğün!

06.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, önceki akşam Esma Sultan Yalısı’nda evlendi.

Gündemden düşmeyen düğün

SEÇKİN ŞENVARDAR- İki yıllık aşklarını nikâh masasına taşıyan çiftin düğününe cemiyet, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Gecede Oğulcan Engin, İlayda Alişan, Ebru Gündeş-Murat Özdemir, Demet Akalın, Okan Kurt, Sergen Yalçın, Jose Mourinho, Hülya Avşar, Murat Boz, Oğuzhan Koç, Zuhal Topal, Hasan Can Kaya, Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı gibi isimler boy gösterdi.

Haberin Devamı

Gündemden düşmeyen düğün

Altunkaya’nın düğünde giydiği Monique Lhuillier tasarımlı gelinliğinin fiyatının 170 bin lira olduğu iddia edildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kulübün as başkanı Ilıcalı’nın düğünü çıkışında kendisinden para isteyen çiçekçi çocuklara “No money” (Para yok) yanıtını verdi. Eşi Özdemir’le geceye giden Gündeş, “Acun’a mutluluklar dilerim, çok mutlu olur inşallah” dedi.

Gündemden düşmeyen düğün

Çiftin düğünü gün boyu sosyal medyada ‘En Çok Konuşulanlar Listesi’nden düşmedi. Nikâh sonrası davetlilere Ilıcalı, “Bu akşamı A’dan Z’ye Çağla’yı mutlu etmek için yaptım. Çağla, ‘10 kişilik yapalım’ dedi. Karşı taraftan talep gelmeyince insan daha yükselir ya, daha güzel olsun dedim” ifadelerini kullandı.

Gündemden düşmeyen düğün