CaddeGülsim Ali yakında Bulgaristan'a gidiyor! 'Bütün aile toplanıyoruz'

Gülsim Ali yakında Bulgaristan'a gidiyor! 'Bütün aile toplanıyoruz'

09.08.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Gülsim Ali, önceki gece Bebek'te bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden Gülsim Ali, yakında ailesini görmek için Bulgaristan'a gideceğini söyledi.

Gülsim Ali yakında Bulgaristana gidiyor Bütün aile toplanıyoruz

Gülsim Ali, önceki gece Bebek Waffle'dan çıkarken görüntülendi. Gazeteciler ile kısaca sohbet eden “Gönül Dağı” dizisindeki ‘Dilek’ karakteriyle tanınan oyuncu Ali, "Makedonya'da setteydik. Orası çok sıcaktı ama buraya geldim burası da sıcak. Harika bir set ortamında harika bir proje geçirdik. Kumpir aldım biraz önce de, biraz acıkmıştım." dedi.

Haberin Devamı

"KEYİF ALIYORUM"

Önümüzdeki günlerde ailesinin yanına Bulgaristan'a gideceğini de söyleyen Gülsim Ali, "Tatil yapamadım açıkçası ama ailem ile toplantı zamanımız oluyor bizim böyle sık sık. Bütün aile toplanıyoruz hep beraber orada. Rahat bir ortama gidiyorum ve keyif alıyorum." diyerek Bulgaristan'a gideceğini söyledi.

"YANLIŞ BİR ŞEY YAPMADIM"

Hakkında iddialar çıkan ve adı sık sık aşk dedikodularına karışan Gülsim Ali, geçtiğimiz aylarda da ihanet adı altında bazı haberlere konu olmuştu.

Konuyla ilgili Gülsim Ali, "Benim ailem benim dediğimi dinlerler. Ben onlarla her şeyi konuşup anlatabiliyorum. Babam haksızlığa gelemeyen bir insan. Üzülüyorlar mıdır tabii üzülüyorlardır. Susuyoruz çünkü doğrular hep bir zaman sonra ortaya çıkıyor. Ben yanlış bir şey yapmadım ve kötü bir şey yaşamadım. Bu güne kadar çıkan haberleri de bu cümlem ile siliyorum." diyerek hakkındaki iddialara da noktayı koymuş oldu.  

Haberin Devamı

Gülsim Ali yakında Bulgaristana gidiyor Bütün aile toplanıyoruz

Yazarlar