19.01.2022 - 14:40 | Son Güncellenme:
Survivor All Star haberleri izleyici tarafından sıkı takipte. Yeni sezona bomba gibi başlayan Survivor'da ilk eleme yaşanacak. 4 Dokunulmazlık oyunun ardından 4 yarışmacı Sürgün Adası'na gönderildi. Peki, kim elenecek? Survivor'da ilk ödül oyunu da bu akşam oynanacak.
2022 Survivor'ın ilk eleme adayı Ünlüler Takımından Birsen oldu. Ardından Sercan adaya gönderildi. Üçüncü Dokunulmazlı oyununda ise Gönüllüler Takımından Gizem oldu. Son aday ise Hikmet oldu.
Ancak 'Survivor All Star'da 18 Ocak Salı akşamı gerçekleşen konseyde, yarışmacıların yayından ayrılmasının ardından açıklama yapan Ilıcalı yeni kararı duyurdu.Ünlü televizyoncu, "Çok ses getiren sürgün kampı uygulaması Survivor'da devam edecek. Sürgün kampını belli bir süre uygulamaya devam edeceğiz. Bunu ise Çarşamba akşamki konseyde yarışmacılara açıklayacağım" dedi.
Zorlu yarışmada daha önce mücadele eden ve gerek tavırları gerek performansıyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı'nın da All Star kadrosunda yer aldığı duyurulmuştu. Ancak gönüllüler takımında yarışacağı açıklanan Nisa, ilk günlerde hiç görünmedi. Nisa Bölükbaşı'nın, yarışmanın düzenlendiği Dominik'e gitmeden önce koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Kadrodan çıkartılmayan yarışmacı karantinaya girdi. 24 yaşındaki Nisa'nın yerine gönüllüler takımına yedeklerden Yağmur Bandana dahil oldu.
Acun Ilıcalı, gönüllüler takımı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı hakkında açıklama yaptı. Başarılı televizyoncu, "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için All Star'a başlayamadı, o da Nisa. İlerleyen günlerde kadroya dahil olacak. Yedeklerden Yağmur, Nisa'nın yerine kadroya katıldı. Bundan sonra bakalım Yağmur'un sonradan girecekken erkenden yarışmaya girmesi ona neler getirecek?" ifadelerini kullandı.