Oyunun ardından yöneltilen soruları yanıtlamayan yönetmen Hamdi Alkan'ın (54), "Oyununun önüne geçmek istemiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenilmişti.
Selen Görgüzel'in rol arkadaşı İrfan Kangı, "Hamdi Abi nerede, buralarda mı? Son işte beraber çalışacaktık, muhtemelen kovuldum, başlamadan kovulmuş olabilirim" diyerek, esprili bir açıklamaya imza atmıştı.
Görgüzel ise "Nedense eşim hakkında kabadayı havası yaratılmaya çalışılıyor. Gayet mülayim, entellektüel bir kişiliği olan, medeni bir yönetmen olan çok değerli eşimin sanata da bakış açısı gayet destekleyici" şeklinde konuşmuştu.
Tüm bunların ardından Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Hamdi Alkan, eşinin tiyatro oyunundaki öpüşme sahnesine şu yorumu yaptı:
“Asla rahatsızlık duymadım, kıskanılacak bir durum da yok. Eşim bir oyuncudur; bu da bir tiyatro oyunudur ve gereken neyse o yapılmıştır yani eşim gereğini yapmıştır.”