CaddeFerdi Tayfur'dan kızına 'soyadı' yasağı! Tuğçe Tayfur'dan cevap gecikmedi

Ferdi Tayfur'dan kızına 'soyadı' yasağı! Tuğçe Tayfur'dan cevap gecikmedi

29.08.2024 - 10:14 | Son Güncellenme:

Ferdi Tayfur ile uzun süredir gerilim yaşadığı kızı Tuğçe Aydın arasında sular durulmuyor. Ferdi Tayfur, kızının 'Tayfur' soyadını kullanmasına yasak getirerek; avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Tuğçe Tayfur ile eşi Muhammet Aydın'dan ünlü şarkıcıya sert cevaplar peş peşe geldi. İşte detaylar...

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz sene ağustos ayında Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinden kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan Tayfur, 18 Haziran 2024'te ise Tuğçe Lina adını verdiği kızını kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Gözlerden uzak bir hayat süren ve kızının düğününe de gitmeyen Ferdi Tayfur ile Tuğçe Tayfur Aydın arasında soğuk rüzgarlar estiği bilinirken; ünlü sanatçı avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

"BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM"

Kızı hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Tayfur'un "Böyle olmasını istemezdim" mesajıyla kendi sayfasında da yazıda, şu ifadeler yer aldı:

Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Aydın arasında gelişen birtakım özel nedenlerden dolayı müvekkilimizin 'Tayfur' soyadının Tuğçe Aydın tarafından gerek görsel, gerekse işitsel olarak ticari amaçlarla kullanılmasına ve müvekkilimizin kendisine ait eserlerin Tuğçe Aydın tarafından sosyal medya, dijital mecralar ve sahnelerde okunmasına rızasının olmadığını ve ayrıca Tuğçe Aydın'ın işletmiş olduğu 'Tuğçe Tayfur Store' isimli mağazandan kaynaklı müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğunu ve gerek müvekkilimiz Sayın Ferdi Tayfur, yeğenleri, gerekse akrabaları hakkında sosyal medya ve dijital mecralarda herhangi bir açıklama veya söylemlerde bulunmaması adına Tuğçe Aydın'ı bilgilendirmekte; bu açıklamalarımızı da kamuoyuna duyurmaktayız. Yapmış olduğumuz açıklamalara itibar edilmemesi durumunda gerek Tuğçe Aydın, gerekse Tuğçe Aydın ile beraber iş yapan ve hareket eden şahıs veya şirketler hakkında tüm yasal haklarımızı saklı tutmakla beraber Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

"TAYFUR SOYİSMİNİ BANA LEYLEKLER VERMEDİ"

Bu duyuru üzerine sosyal medya sayfasından babasına cevap veren Tuğçe Tayfur ise "Tayfur soyismini bana leylekler vermedi. Babamsın ya, o yüzden soyadım Tayfur. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz baba olarak ne dediyseniz onu yaptım ama yine kötü ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba! Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

"Şarkılarına gelince de, 'Babamın Şarkıları' albümünün temel amacı senin o dönem rahatsızlığından dolayı şarkı söyleyememenden kaynaklı yeni neslin de şarkılarını hatırlaması ve bilmesiydi. Bu bir projeydi. O albüme seçilen şarkılar tamamen söz-müzik sana ait olanlardı, özellikle onlar seçilmişti. Yoksa ben de bilirdim Ahmet abinin yazdığı, daha çok bilinen 'Bana Sor' gibi şarkılarını söylemeyi. Albümün bütün giderleri de sevgili Bülent Seyhan tarafından yapıldı. Bir kuruşun geçtiyse bana evlatlarımın hakkını görmeyeyim! Neyin düşmanlığı bu? Yeğenin arkamdan konuştu diye sesimi çıkardığım için mi bu kin? Al, yeğenlerin senin olsun baba! Ben arkandan iş çevirmiyorum, neyse söylüyorum, senden bir kuruş istemiyorum, yağcılık yapmıyorum diye p.. ilan ettin beni iki saniyede! Al, soyadın senin olsun, peki" diyen Tuğçe Tayfur, sözlerine şöyle devam etti:

"UMARIM YANLIŞINDAN DÖNERSİN"

Genelde çocuklar mal mülk peşine düşer. Burada baba ve yeğenin mal mülk peşine düşmesini hayretle izliyorum. Marka hesabıma bloke koydurmuşsun. Benim çocuklarımın rızkına yani. Ama üzgünüm, sen ve senin yanındakilerin istedikleri olmayacak ve ben çocuklarımın rızkını size yedirmeyeceğim! 'Tuğçe Tayfur' fikri sınai mülkiye hakları marka patent hakları 2023'te tarafımızca alındı. Çünkü gelecekte bunu yapacağınızı, seni parmaklarında oynatacaklarını biliyordum ne acı ki. Umarım yanlışından dönersin.

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

Ardından mağazasının sosyal medya sayfasından da resmi bir açıklama yayınlayan Tayfur, "Tuğçe Tayfur Store markası, Muhammet Aydın adına tescilli bir ticari markadır. Patent haklarımızla birlikte sahip olduğumuz envanter ve sınai mülkiye haklarının sahibi konumunda AYD Mağazacılık Anonim Şirketi yer almaktadır. Marka yöneticileri olarak tüm yetki ve imza hakları Muhammet Aydın ve değerli eşi Tuğçe Tayfur Aydın'a aittir. Tüm hukuki süreci takından takip etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ferdi Tayfurdan kızına soyadı yasağı Tuğçe Tayfurdan cevap gecikmedi

"TUĞÇE SAHİPSİZ DEĞİL, KOCASI VAR"

Muhammet Aydın da eşine desteğini gösterdiği bir video yayınlayarak; "Kayın pederimin avukatıyla karıma aba altından sopa göstermesini hazmedemeyen bir adam olarak, aile hiyerarşisine artık karışıyorum. Tuğçe sahipsiz değil, aslan gibi kocası var. Senin kızın mobbing yaşarken ben yanındaydım, tamam mı? Ayrı olarak saydığım Necla Nazır sultan yanındaydı. Sen demedin mi telefonda 'Kızım sahneye çıkma artık, kıyafet markası kur' diye? Senin kızını bir yıldır ben sahneye çıkarttırmıyorum. Senin kızını koruyup kolluyorum çünkü namusum olmuş; sen de diyorsun ya 'Aile her şeydir' diye... Aile her şeydir, ben kızını koruyorum! Karımı koruyorum! Kızınla evlendim, torunun doğdu, sen bir bize baba olamadın. Tüm Türkiye'ye baba olup, kızına baba olamayan bir adam bir de avukat tutmuş. Alkışlıyorum Ferdi Baba! Yarından itibaren teyakkuza geçeceğiz. Elinizden geleni ardınıza koymayın! Hayırdır para mı lazım? Ne kadar lazım, vereyim" şeklinde konuştu.