CaddeEv sahibiyle davalık olmuştu! 'Mobingin hesabını soracağım'

Ev sahibiyle davalık olmuştu! 'Mobingin hesabını soracağım'

01.08.2024 - 10:46 | Son Güncellenme:

Selen Görgüzel ile ev sahibi arasındaki kira krizi mahkemeye taşınmıştı. Ortaköy'de site içindeki dairenin kirasını yıllık olarak peşin ödediğini vurgulayan ünlü şarkıcı, ev sahibi tarafından mobinge maruz kaldığını iddia edip, yaşadıklarını anlattı.

Ev sahibiyle davalık olmuştu Mobingin hesabını soracağım

Selen Görgüzel, dün akşam Hakan Altun'un Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konseri dinlemeye gelenler arasındaydı. 45 yaşındaki şarkıcı, konser öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

"MOBİNG UYGULANIYOR"

Ortaköy'de bir sitede oturan ve bir süredir sorun yaşadığı ev sahibiyle mahkemelik olan ünlü isim, iki yıllık kiracı olduğunu ve peşin ödeme yaptığını söyledi.

Ev sahibiyle davalık olmuştu Mobingin hesabını soracağım

"Ev sahibinizle problem yaşıyordunuz. En son kapınıza polis gönderilmişti. Son durum nedir?" sorusuna Görgüzel, "Evi boşaltmadım. Daha iki senelik kiracıyım. Altı ay sonra bana 'evden çık' mobingi başladığı için tabii ki bunun hukuksal olarak hakkını arıyorum. Eve yapışma derdinde değilim ama evden çıksam bile yapılmış mobingin ve ayıbın hesabını soracağım" cevabını verdi.

"KİRAMI YILLIK ÖDEDİM"

Kapalı otoparkta bana ait olan yere kendi araçlarını koyup, bana araç yeri bırakmıyorlar. Rica ettiğim zaman aşırı çirkin kelimelerle ve seslerini yükselterek, 'evimizden çıkın, bıktık sizden' söylemleri! Sanki 10 yıldır eve yapışmışım, iki yıllık kiracıyım. Yıllık kiramı ödemişim, hiçbir sorun yaşatmamışım. İyi kiracıya iyi ev sahibi düşmüyor, iyi ev sahibine de iyi kiracı düşmüyor. Böyle bir sınav. Maalesef başımıza böyle bir şey geldi.

Ev sahibiyle davalık olmuştu Mobingin hesabını soracağım

"KORKMUYORUM"

Ünlü şarkıcı, "Mobinglerden sonra korkularınız var mı?" sorusu üzerine, "Allah'tan başka kimseden korkum yok. Korkusu olan adaletsiz davranan olmalı. Benim bir yanlışım olmadı. Hak hukuktan yana olduğum için korkum yok" açıklamasını yaptı.

Ev sahibiyle davalık olmuştu Mobingin hesabını soracağım