CaddeEski eşine ikinci kez şans vermişti! Duygu Kumarki, İsmail Hacıoğlu'nun her şeyini sildi

Eski eşine ikinci kez şans vermişti! Duygu Kumarki, İsmail Hacıoğlu'nun her şeyini sildi

27.08.2024 - 15:07 | Son Güncellenme:

Oyuncu İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki, ilişkilerine bir şans daha vermişti. "Aşk yeniden" diyen eski eşlerin mutluluğu uzun soluklu olmadı. Kumarki, ayrılık haberini duyurduktan sonra Instagram hesabından kaldıramadığı 'Hacıoğlu' soyadı yüzünden, çareyi bakın ne yapmakta buldu...

Eski eşine ikinci kez şans vermişti Duygu Kumarki, İsmail Hacıoğlunun her şeyini sildi

Duygu Kaya Kumarki ile İsmail Hacıoğlu, 2016'da hayatlarını birleştirmişti. Aynı yıl Yemin adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya gelen çift, 2020'de boşanmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, Kumarki ile boşandıktan sonra meslektaşları Merve Çağıran ve Aslıhan Gürbüz ile yeni bir aşka yelken açmış; bu birliktelikler nikâh masasına taşınmadan sona ermişti.

İKİNCİ KEZ AYRILDILAR!

2024 yılını birlikte karşılayan eski eşler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla sürpriz beraberliği duyurmuştu. ancak aşka bir şans daha veren ikili, sevgili olarak devam ettikleri ilişkiyi yürütemedi. Duygu Kaya Kumarki, geçtiğimiz haftalarda İsmail Hacıoğlu ile birlikteliklerini sonlandırdıklarını açıklamıştı.

"ORTAK HAYATIMIZA SON VERDİK"

Eski eşim İsmail Hacıoğlu ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak, ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız. Ebeveyn olarak kızımızla aktivitelerimizde bizi yan yana göreceğinizi belirtmek isteriz.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Kumarki, sosyal medya hesabından 'Hacıoğlu' soyadını kaldırmaya çalıştı fakat soyadını bir türlü değiştiremediğini belirten isim, çareyi Instagram hesabını kapatmakta buldu. Duygu Kumarki, yayınladığı bir paylaşım ile başka bir hesaba geçeceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Eski eşine ikinci kez şans vermişti Duygu Kumarki, İsmail Hacıoğlunun her şeyini sildi

Yazarlar