CaddeErtan Saban, Atatürk'ü canlandırıyor! 'Ruhunu benzetmeye çalıştım'

Ertan Saban, Atatürk'ü canlandırıyor! 'Ruhunu benzetmeye çalıştım'

03.09.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Kadınlara Mahsus' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Ertan Saban, önce akşam Cihangir’de görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Saban, ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı' adlı filmde Atatürk’ü canlandırmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Ertan Saban, Atatürkü canlandırıyor Ruhunu benzetmeye çalıştım

Oyuncu Ertan Saban geçtiğimiz akşam Cihangir’de objektiflere takıldı. 46 yaşındaki ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Saban, senaryosunu BKM yazı ekibinin kaleme aldığı, 1930’lu yılların anlatıldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı' adlı filmde Atatürk’ü canlandırmanın kendisi için büyük gurur olduğunu söyledi.

Ertan Saban, Atatürkü canlandırıyor Ruhunu benzetmeye çalıştım

"İNŞALLAH ALTINDAN KALKMIŞIMDIR"

Film projesi için titizlikle çalıştıklarını anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Ayaküstü Ata’dan bahsetmek biraz tuhaf olacak ama Sarı Paşa ile bir kaç ay haşır neşir olmak insana bir şeyler katıyor. İnşallah altından kalkmışımdır.

"BÜYÜK ONUR DUYUYORUM"

"Ben Ata'mızın kendini değil, ruhunu benzetmeye çalıştım" diyen ünlü isim, "Hem hemşerisi olmaktan, hem de bu projede yer almaktan büyük onur duyuyorum. Büyük bir heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.

Ertan Saban, Atatürkü canlandırıyor Ruhunu benzetmeye çalıştım

Filmin gösterim tarihini de açıklayan oyuncu, "Cumhuriyetimizin 101.yılını kutlayacağımız 29 Ekim' de gösterime gireceğiz" dedi.