CaddeErkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, 'Password'de! Yıllar sonra 'Yanarım' düeti

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, 'Password'de! Yıllar sonra 'Yanarım' düeti

12.08.2024 - 11:41 | Son Güncellenme:

Yıllar önce 'Ulan İstanbul'da birlikte rol alan Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, Kanal D'nin sevilen yarışma programı 'Password'de yeniden bir araya geliyor. 'Karlos' ve Yaren' karakterlerini oynayan ikilinin, dizide söyledikleri 'Yanarım' şarkısını yeniden canlandırmaları gecenin en büyük sürprizi olacak. Programın tanıtım videosu kısa sürede 2 milyondan fazla izlenerek sosyal medyaya damgasını vurdu.

ABD’de yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran yarışma Password, Shine Medya'nın yapımcılığında her salı Kanal D’de. Rekabetin en üst düzeyde yaşanacağı yarışma, bol kahkaha ve eğlencenin yanı sıra 250 bin TL'lik para ödülüyle de adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Şebnem Bozoklu’nun sunduğu, Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu Password’ün bu haftaki konuğu, başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil olacak.

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, Passwordde Yıllar sonra Yanarım düeti

UNUTULMAZ YANARIM SAHNESİ 2 MİLYON İZLENDİ

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, yıllar önce Ulan İstanbul dizisinde birlikte yer almış ve birlikte söyledikleri Yanarım şarkısı hafızalara kazınmıştı. Bu özel bölümde, o unutulmaz sahne yeniden canlandıracak ve ikili, Yanarım şarkısını tekrar seslendirecek. Programın tanıtım videosu bile ikilinin hayranlarında büyük heyecan yaratarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve kısa sürede 2 milyondan fazla izlenme aldı.

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, Passwordde Yıllar sonra Yanarım düeti

ÜNLÜLER YARIŞACAK, EĞLENCE KATLANACAK

Erkan Kolçak Köstendil ve Enis Arıkan, Password’te iki farklı takımın liderliğini üstlenecek. Ünlü oyuncular, takımlarını 250 bin liralık büyük ödüle taşımak için tüm hünerlerini sergileyecek. Her tura damga vuracak anlar, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Erkan Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu, Passwordde Yıllar sonra Yanarım düeti

Haberin Devamı

BU BÖLÜM KAÇMAZ!

Yapımcılığını Shine Medya’nın üstlendiği Password, her salı Kanal D’de! Yaz sezonu boyunca birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla rekabetin ve eğlencenin doruklarına ulaşılacak. 13 Ağustos Salı günü saat 20:00’de ekran başındaki yerinizi alın, bu unutulmaz bölümü kaçırmayın.

Yazarlar