CaddeEce Sükan: Soğuk deniz severim

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

05.11.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yaz döneminde tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini paylaşan Ece Sükan, kasım ayında kendini Ege'nin serin sularına bırakmış, Instagram'da da yayınladığı Bodrum’da deniz keyfi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Sükan, gündem olan görüntüsü hakkında konuşurken, özel hayat sorusunu da cevapladı.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

UMUT ÜNVER / MİLLİYET
Ece Sükan, geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için gittiği Bodrum’da denize girmişti. Beyaz bikinisiyle çektirdiği fotoğrafları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü tasarımcıya, yorum ve beğeni yağmıştı. Takipçileri; “Hem kendi güzel hem vücudu” ve “Dikkat et, havaya aldanma” şeklinde mesajlar göndermişti.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

Haberin Devamı

"BAŞKA BİRİ GİREMEYEBİLİR"

Önceki gün tarzıyla Bebek sokaklarını podyuma çeviren Ece Sükan, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sosyal medyada çok konuşulan paylaşımı hakkında konuşan 45 yaşındaki güzel, "Ben biraz soğuk deniz severim, başka biri giremeyebilir. Yaklaşık 21 dereceydi, öğle sıcağında girilebiliyordu” dedi.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

YENİ PROJESİ

"Deniz sezonuna kilidi vurdum" diyen güzel oyuncu, dijital platformda yayınlanacak bir dizide rol aldığını belirterek, "Dizimiz yeni bitti. Aralık gibi çıkacak. Çok güzel bir iş oldu. Merakla ve heyecanla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

"KALBİM BOŞ"

Adı sürekli aşk dedikodularına karışan Ece Sükan’a, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna, "Boş. Dolduracak birisini bulamadık. Bu işler arayışa bakma gibi değil. Hayatın akışında gidiyorsun sonra işte birileriyle bir gönül birlikteliğin oluyor veya olmuyor. Bunlar hayatın akışında ilerlerken organik olarak gelişen olaylar. O yüzden kesin şeyler söylemiyorum. Bu işlerde 'Hayırlısı neyse o olsun' lafları çok doğru. Kendi ayakların üzerinde durup; keyifle, neşeyle, sağlıkla ve mutlu yaşayabilmek. Sen bütün ve tam olduğun zaman seninle beraber olan kişiyle de tam olarak bütünleşiyorsun” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

MAYOYLA YÜRÜYÜŞE ÇIKTI

Yazın büyük bölümünü Bodrum’da geçiren Ece Sükan, tatilde de sporunu aksatmıyor ve sık sık yürüyüş yapıyor. 2022 yazında bir ara rotasını Yunanistan'a da çeviren ünlü stilist, mayoyla yürüyüşe başlamadan önce çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınlamıştı. “Yürüyüşe hazırım” notunu düşen Sükan’a, takipçilerinden “Çok farklı bir deneyim olacak” şeklinde mesajlar gelmişti.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim

ORTAKENT GÜZELİ ECE SÜKAN

Ece Sükan, geçtiğimiz yıl Bodrum Ortakent’teki bir plajda objektiflere takılmıştı. Oyuncu ve stilist, formda görüntüsüyle dikkat çekmişti. Sükan, yaklaşık dört saatlik şezlong sohbeti sonrası sıcaktan bunalınca kendini serin sulara atmıştı.

Ece Sükan: Soğuk deniz severim