CaddeDilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan tahliye paylaşımı! 'Mutluluğumuzun tarifi yok'

Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu'dan tahliye paylaşımı! 'Mutluluğumuzun tarifi yok'

19.08.2024 - 17:14 | Son Güncellenme:

'Suç gelirlerinin aklanması' suçuna yönelik dava kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi. Mahkeme, Polat'ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Geçtiğimiz aylarda tahliye olan Sıla Doğu ve Can Doğu tahliye haberini alınca soluğu cezaevinin kapısında aldı.

Dilan Polatın kardeşi Sıla Doğudan tahliye paylaşımı Mutluluğumuzun tarifi yok

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen ve yaptıkları paylaşımlar ile adından söz ettiren Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti lüks yaşantıları ile adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında İstanbul merkezli gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alınan çift kara para aklama suçlaması ile tutuklanmıştı. 9 ay süren tutukluluk süresinin ardından bugün Dilan Polat hakkında tahliye kararı verildi.

Avukat Sevinç Horoz; "Tutukluğun devamı kararına karşı Ağır Ceza mahkemesine yaptığım itiraz kabul edilmiş ve Dilan Polat'ın tahliyesine karar verilmiştir." ifadelerini kullandı.

SOLUĞU CEZAEVİ KAPISINDA ALDI

Geçtiğimiz ay tahliye edilen Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu, haberi alır almaz soluğu cezaevi kapısında aldı. Kardeşine dair sık sık paylaşımlar yapan Doğu, sosyal medya hesabından mutlu anlarını yayınladı.

Dilan Polatın kardeşi Sıla Doğudan tahliye paylaşımı Mutluluğumuzun tarifi yok

"ÇOK ŞÜKÜR"

Sıla Doğu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Arayan soranlar heyecan mutluluktan ellerim titriyor, açamıyorum. Mutluluğumuzun tarifi yok. Önce Rabbi'me şükürler olsun sonra Türk adaletine hakkaniyeti ve doğruluğu için teşekkür ederiz. Sevdiklerini bekleyen herkese Allah bu duyguyu yaşatsın çok şükür.

KAPALI GÖRÜŞE GİTMİŞLERDİ

Dilan Polat'ın oğlu Milan ve kızı Nilda da annelerini cezaevi kapısında bekliyor. Kapalı görüşten döndüğü sırada haberi alan ve sonrasında hızla cezaevi kapısına geri dönen Sıla Doğu, o anları da hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Dilan Polatın kardeşi Sıla Doğudan tahliye paylaşımı Mutluluğumuzun tarifi yok