CaddeDeniz Seki'nin anne özlemi! 'Her şey eksik, her şey yarım'

Deniz Seki'nin anne özlemi! 'Her şey eksik, her şey yarım'

17.08.2024 - 08:53 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz eylül aynın son günlerinde anne acısıyla sarsılmıştı. Deniz Seki, beynindeki rahatsızlık nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve altı yıldır yatalak olan annesi Güler Seki'yi duygusal bir paylaşımla andı.

Deniz Sekinin anne özlemi Her şey eksik, her şey yarım

Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, 23 Eylül 2023'te hayata veda etmişti. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından paylaştığı "Annemizi, meleğimizi, Güler’imizi maalesef kaybettik. Başımız sağ olsun" mesajıyla acı haberi duyurmuştu.

Haberin Devamı

Güler Seki için 24 Eylül'de Göztepe Çemenzar Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti Törende Deniz Seki, annesinin tabutu başında taziyeleri kabul etmişti. Törene müzik dünyasından Demet Akalın, eşi Okan Kurt, Sedat Kapurtu ve Emel Müftüoğlü'nun aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katılmıştı.

Deniz Sekinin anne özlemi Her şey eksik, her şey yarım

DUYGUSAL BİR MESAJLA ANNESİNİ ANDI

Ünlü şarkıcı, Güler Seki'yi sosyal medya sayfasından paylaştığı duygusal bir mesajla andı.

Deniz Sekinin anne özlemi Her şey eksik, her şey yarım

Annesi ile çekilen bir karesini 1.1 milyon takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından yayınlayan 54 yaşındaki Seki, şu ifadeleri kullandı:

Canım annem... Yokluğunda her şey eksik, her şey yarım. Senin sevginle büyüdüm, seninle güçlendim. Şimdi senin sesini duymak, elini tutmak o kadar uzak ki... Ama biliyorum, her zaman yanımda olacaksın. Seninle olan anılarım hep kalbimde, seni çok ama çok özlüyorum. Ruhun şad olsun, anneciğim. Alnımda da senin kırmızı rujun.

Deniz Sekinin anne özlemi Her şey eksik, her şey yarım