CaddeKoray Avcı'nın duygusal konseri! 'Babama veda edemedim'

Koray Avcı'nın duygusal konseri! 'Babama veda edemedim'

16.09.2024 - 08:22 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Koray Avcı, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Konserin sonuna doğru 2021 senesinde kaybettiği babası Veysel Medet Avcı ile bir anısını anlatan Avcı, duygusal anlar yaşadı.

Koray Avcının duygusal konseri Babama veda edemedim

Koray Avcı, önceki akşam Kıbrıs'ta yer alan bir otelde konser verdi. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avcı, “Sahneye çıkmadan önce heyecanlanıyorum. Totem yapıyorum, totemlerim de bende kalsın” dedi.

Haberin Devamı

Gazetecilerin, “Tekne hayatı yaşıyorsunuz. Zorlukları ve kolaylıkları nelerdir? Neden teknede yaşamayı seçtiniz?” sorusu karşısında ünlü isim; şu açıklamayı yaptı:

Denizde yaşıyorum. Orası benim evim artık. Tekne ile uğraşıyorum. Yalnız kalmak istedim. Belki bir gün Kıbrıs'a tekne ile gelirim. Bir dünya turu değil ama kırklı yaşlara gelince bir Akdeniz turu yapmak istiyorum.

Koray Avcının duygusal konseri Babama veda edemedim

"İSTEDİĞİM HAYATI YAŞAMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Son dönemde hem kendisine hem de birçok kişiye gelen kötü yorumlar hakkında da konuşan Avcı, “Bana linç gelmiyor, yorum geliyor. İstediğim hayatı yaşamak için çok çalıştım. Bizim yolumuz güzel yollardan geçen bir yol. Ben güzeli görmeye çalışıyorum. Yeterince kaos var zaten, ben oralara girmek istemiyorum. Herkesin hakkında birileri konuşuyor. Sonra yüz yüze gelince aslında öyle söylemediğini de anlıyorsun” dedi.

Koray Avcının duygusal konseri Babama veda edemedim

Şarkıcı, “Koray Avcı’nın aşka bakış açısı nedir?” sorusuna “Sevelim, sevilelim. Herkes birbirini sevsin. Buna insani olarak bakmak lazım. Aşk hayatın nasıl diye soru sorsaydın buna cevap verirdim ama” diyerek sahnenin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Koray Avcının duygusal konseri Babama veda edemedim

"BABAMA VEDA EDEMEDİM"

Sahne sonuna doğru 2021 senesinde kaybettiği babası Veysel Medet Avcı ile olan hikayesini de anlatan Koray Avcı, şu ifadeleri kullandı:

Benim şarkıcı olmamı istemiyorlardı. Babam ilk kez beni Harbiye Açıkhava konserimde izledi. Konser esnasında yanına çağırdı. ‘Benim kasetimdeki şarkıları söylüyorsun’ dedi ve ilk kez bana ‘Seninle gurur duyuyorum’ dedi. Vefat ettiğinde ben yurt dışında konserdeydim, veda edemedim babama. Bu şarkılar senin için Baba, her konserimde senin kasetten şarkıları söyleyeceğim.