Cadde‘Çocuklar Gülsün Diye’ 36. anaokulunu açacak

‘Çocuklar Gülsün Diye’ 36. anaokulunu açacak

02.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, yeni eğitim-öğretim yılına hızlı başlangıç yaptı.

‘Çocuklar Gülsün Diye’ 36. anaokulunu açacak

Okul öncesi eğitimi Türkiye çapında yaygınlaştırmayı amaçlayan dernek, Ordu’da ikinci anaokulunu açacak. 11 Ekim’de Ordu’nun Altınordu ilçesine bir anaokulu kazandıran dernek, bu kez 5 Kasım’da Fatsa bölgesinde açacağı anaokuluyla çocukları sevindirmeye devam edecek. Derneğin 36’ncı anaokulunun açılış törenine Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkan Yardımcısı Elvan Oktar ve devlet protokolü katılacak.

KEŞFETYENİ
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti

Cadde | 15.04.2025 - 07:07

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Pembe' karakterini canlandıran oyuncu Sibel Taşçıoğlu'nun, Instagram'da kendisi için açılan bir hayran sayfasında beğendiği paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Yazarlar