CaddeCansu Dere'den aşk itirafı! 'Kaç yaşındayız böyle sorulunca utanıyor insan'

Cansu Dere'den aşk itirafı! 'Kaç yaşındayız böyle sorulunca utanıyor insan'

23.08.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Cansu Dere, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, “İnsanın kendi başına mutlu olması başka bir şey. Tabii ki de yanında yol arkadaşının olması ne güzel!” diyerek bir erkekte aradığı özelliği açıkladı.

Cansu Dereden aşk itirafı Kaç yaşındayız böyle sorulunca utanıyor insan

Başarılı oyuncu Cansu Dere, son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi isimlerin olduğu Sadakatsiz dizisinde 'Asya' karakterini canlandırmıştı.

Haberin Devamı

Cansu Dere, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazetecileri görünce şaşıran Cansu Dere, muhabirler ile sohbet etti.

YENİ SEZONDA EKRANLARDA OLACAK MI?

Ünlü oyuncu, “Yeni sezonda ekranda olacak mısınız?” sorusuna “Evet dediğim ve imza attığım bir şey yok. Öyle söyleyeyim” dedi.

Cansu Dereden aşk itirafı Kaç yaşındayız böyle sorulunca utanıyor insan

"BOŞ ANLARIMDA DEĞERLENDİRİYORUM"

Oyuncu, "Benim pek bir sezonum yok açıkçası. Biz zamanlama olarak belirsiz zamanlarsa çalıştığımız için... Bu yaz buralardaydım. Dünyanın her tarafında deniz ve güneş var. Ben boş anlarımda değerlendiriyorum." dedi.

"ZEKİ İNSANLAR HERKESİN TERCİHİDİR"

Uzun süredir hayatına bir erkek arkadaş dahil etmeyen ve tek başına sık sık yalnızlığı ile mutlu olduğunu dile getiren Cansu Dere, aşk soruları karşısında, "Bence beni çok manasız bir ilişkide görmek insanları üzebilir. Böylesi daha doğru. İnsanın yanında bir yol arkadaşı olursa çok güzel olabilir ama hiç bir şeye de bie mecburiyetimiz yok bence. Zeka önemli, zeki insanlar herkesin tercihidir. Bu gün başkadır yarın da başka olabilir. Kaç yaşındayız böyle sorulunca utanıyor insan." diyerek güldü.

Haberin Devamı