Cadde'Breaking Bad'in yıldızı Mike Batayeh hayatını kaybetti

'Breaking Bad'in yıldızı Mike Batayeh hayatını kaybetti

12.06.2023 - 18:26 | Son Güncellenme:

Dünyanın en iyi dizileri arasında gösterilen ''Breaking Bad'' dizisinde canlandırdığı 'Dennis Markowski' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ABD’li oyuncu, komedyen ve seslendirme sanatçısı Mike Batayeh yaşamını yitirdi. Ünlü ismin geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

Breaking Badin yıldızı Mike Batayeh hayatını kaybetti

Aralarında ''Sleep Cell'', ''Everybody Loves Reymond'', ''Boy Meets World'' ve ''It's Always Sunny in Philadelphia'', ''American Dreamz'' gibi yapımların da bulunduğu pek çok projede kamera karşısına geçen Mike Batayeh hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Batayeh'in evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği açıklandı. Yapılan açıklamada, ''Sevgili kardeşimiz Michael (Mike) Batayeh'in evinde geçirdiği ağır bir kalp krizi sonucu beklenmedik bir şekilde vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle duyuruyoruz'' ifadelerine yer verildi.

Breaking Badin yıldızı Mike Batayeh hayatını kaybetti

 'BREAKİNG BAD'DE ÜÇ BÖLÜM ROL ALMIŞTI

Batayeh, 2008-2013 yılları arasında yayınlanan efsanevi dizi 'Breaking Bad'de üç bölüm rol almış, metamfetamin laboratuvarı Lavanderia Brillante Laundromat’ın yöneticisi 'Dennis Markowski' karakterini canlandırmıştı. Batayeh, New York'ta birçok kulüpte de stand-up gösterisi yaptı.

Breaking Badin yıldızı Mike Batayeh hayatını kaybetti