CaddeBlake Lively'den hayranına jest! Gözyaşlarını tutamadı

Blake Lively'den hayranına jest! Gözyaşlarını tutamadı

11.08.2024 - 13:01 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Blake Lively, rol aldığı 'It Ends Up With Us' filminin Londra'da gerçekleşen galasında, genç hayranına unutulmayacak bir an yaşattı. Genç kız, gözyaşlarına hakim olamadı.

Blake Livelyden hayranına jest Gözyaşlarını tutamadı

'Deadpool' yıldızı Ryan Reynolds (36), 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdüğü Blake Lively ile dördüncü çocuklarının adını, bebeği kucaklarına aldıktan 17 ay sonra açıkladı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda James (9), Inez (7) ve Betty'nin (4) ebeveyni olan oyuncu çift, Şubat 2023'te bir kez daha anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

ABD'li ünlü oyuncu Blake Lively, başrolünde yer aldığı 'It Ends Up With Us' filminin galası için Londra'daydı. Lively, çiçek desenli pırıltılı elbisesine, kırmızı tüylü peluş bir şal takarak kombinlemeyi tercih etti.

Blake Livelyden hayranına jest Gözyaşlarını tutamadı

SEVGİ SELİ

Galanın yapılacağı binanın önüne geldiği andan itibaren dünyaca ünlü yıldız için, büyük bir ilgi gösterisi vardı. Lively'nin hayranları, çığlık çığlığa sevgilerini gösterdiler. Güzel isim de sevenlerine gülüşüyle karşılık verdi.

Blake Livelyden hayranına jest Gözyaşlarını tutamadı

HAYRANINA SARILDI

Blake Lively'ye coşkulu bir sevgi gösterenlerden biri de 14 yaşındaki Arjantinli Paola'ydı. Küçük hayranına sarılan Lively'nin bu hamlesinin ardından Paola da gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Lively'nin genç hayranına jesti bununla sınırlı kalmadı. Paola ve kardeşleri galanın davetlileri arasında değildi. Ünlü isim, 3 kardeş için davetiye ayarladı ve onların filmini galada izlemesini de sağladı.

Blake Livelyden hayranına jest Gözyaşlarını tutamadı

Yazarlar