CaddeBerdan Mardini, 15 yaş küçük sevgilisiyle romantik pozlarını yayınladı!

Berdan Mardini, 15 yaş küçük sevgilisiyle romantik pozlarını yayınladı!

30.08.2024 - 10:36 | Son Güncellenme:

Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan Berdan Mardini'nin, kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle yeni bir ilişkiye yelken açması çok konuşulmuştu. Ünlü isim, genç aşkıyla yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

Berdan Mardini, 15 yaş küçük sevgilisiyle romantik pozlarını yayınladı

Memleketi Mardin’e kurduğu fabrikasını yıllar içerisinde geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, fabrikasından elde ettiği gül ve lavantaları kullanarak kozmetik sektörüne girmişti.

Haberin Devamı

Çocukları Ezmira ve Miran'ın annesi Fatoş Yelliler'den 2021 yılında olaylı şekilde boşanan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

'İKİ İNSANIN BİRBİRİNİ SEVMESİ EVLİLİKTİR"

Fatoş Yelliler ile yaptığı evlilik eşinin ihaneti yüzünden biten şarkıcı, "Evliliği düşünüyor musunuz?" sorusuna geçtiğimiz aylarda şu yanıtı vermişti:

Hiç olmayacak dediğimiz şeyleri yapabilirsiniz. 'Asla evlenemeyeceğim' demiyorum. Vicdansız ve merhametsiz bir insanla imza atacağına, önemli olan vicdanlı ve merhametli biriyle birlikte olmak. Bir kağıt parçasının bir önemi yok. Evliliğe karşı değilim. İki insanın birini sevmesi zaten evliliktir.

AŞK DOLU PAYLAŞIMLAR

Berdan Mardini, şimdi de genç aşkıyla fotoğraflarını kolaj yaparak kalp emojisiyle paylaşınca gündem oldu.

Berdan Mardini, 15 yaş küçük sevgilisiyle romantik pozlarını yayınladı

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Dilara Talay ile verdiği pozlara sevenlerinden 3600'den fazla beğeni ve 'İnsanlar mutluysa ne gerek var gereksiz yorumlar yapmaya sonuçta okadar sınavdan geçti adam birakin tadını çıkarsın bizlere sadece mutluluklar dilemek düşer', 'Ömür boyu çok mutlu olun', 'Çok yakışıyorsunuz' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Berdan Mardini, 15 yaş küçük sevgilisiyle romantik pozlarını yayınladı