CaddeBelirtileri masöz fark etti

Belirtileri masöz fark etti

26.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’da masaj yaptırdığı sırada sırtında şişkinlik olduğu fark edilen Fatih Erkoç’a tetkikler sonucu lenf kanseri teşhisi kondu. Erkoç tedavi süreciyle ilgili, ‘İyileşme şansı olan bir hastalıkmış, kemoterapi almaya başladım’ dedi

Belirtileri masöz fark etti

Uzun süredir ortalarda görünmeyen sanatçı Fatih Erkoç kanser hastalığına yakalandı. Sanatçı önceki gün Bodrum Marina’da teknesinde görüntülendi.

Lenf kanseri (lenfoma) olduğunu söyleyen Fatih Erkoç, “Hastalığı öğrenmem biraz şans eseri oldu. Pek bir şey hissetmiyordum. Kötü bir şeyler vücudumda yoktu. Arada Antalya’da bir otele gidip program yapıyorum. Orada masaj yapan Figen Hanım, “Fatih Bey sırtınızda şişkinlik var” dedi. Antalya’dan dönüşte ultrason ve tomografi çektirdim. Hastanede parça alıp baktılar. ‘Lenfoma başlangıcı’ dediler. Doktoruma göre iyileşme şansı olan bir hastalıkmış, kemoterapi almaya başladım. Moralim yüksek, pek takılmıyorum” dedi.

Altı ay kemoterapi

Tedavi sürecinden bahseden Erkoç, “Altı ay kemoterapi devam edecek. Bodrum’da sahne programıma devam edeceğim. Saçlarımı çok seviyorum ama kemoterapiden dolayı kesilecek. Kendimi iyi hissediyorum” dedi.

Hayranlarına basın mensupları aracılığı ile mesaj yollayan Erkoç, “Dualarını eksik etmesinler” diye konuştu.