Cadde Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor

Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor

17.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu çift Şahin Irmak ve Asena Tuğal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü çiftten Tuğal, eşini görmek için tatilden döndüğünü belirtince; Irmak araya girip güzel oyuncuya takıldı.

Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor

2018 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Şahin Irmak'la mutlu bir evlilik sürdüren ve son olarak 'Erkek Severe' dizisinde rol alan 37 yaşındaki oyuncu Asena Tuğal, geçtiğimiz sene Akmerkez'de kameralara yansımıştı. Bir arkadaşı ile mağazaları gezen oyuncunun, köpeklerini özel arabalar ile gezdirmesi ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor

"SENARYO OKUYORUM"

Muhabirler ile kısa süreli sohbet eden Asena Tuğal, "Onlar benim çocuklarım gibi, inanın insan kendi çocuklarından ayırmaz" diye konuşmuştu. Tatil sonrası proje okumaya başladığını da belirten oyuncu, "Şu an senaryo okuyorum, ancak dijital yada televizyon olması önemli değil. Ben ikisinin de iyi olduğuna inanıyorum" demişti.

'ÇOCUK' AÇIKLAMASI

Evliliğinde henüz çocuk gündemi olmadığını belirten Tuğal, konuyla ilgili soruları; "Şu an böyle iyiyiz, başka zaman konuşuruz" diyerek geçiştirmişti.

ŞAHİN IRMAK, MARMARİS'TEN DÖNDÜ

Geçtiğimiz aylarda ise Etiler'de köpeklerini gezdirirken görüntülenen ünlü isim; keyifli haliyle dikkat çekmiş, "Set sonrası eve gelince köpeklerimi gezdirdim. Kısa bir yürüyüş sonrası evime dönüyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Gazetecilerle konuşarak 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile ün kazanan eşinin Marmaris’ten döndüğünü belirten güzel oyuncu, "Bir iş için Marmaris’teydi, yeni döndü. Nihayet kavuştuk" ifadelerini kullanmıştı.

Şahin Irmak: Erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor

"DUYUN SESİMİZİ"

Asena Tuğal-Şahin Irmak çifti, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün yine Etiler'de objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtyalan çiftten Irmak, yeni sezonda iki film ile beyazperdede olacağını belirterek, "Dijitale de işlerimiz var, bir dizi çekiyoruz öte yandan" dedi.

Tuğal ise tatilde olduğunu, eşini görmek için İstanbul'a geldiğini dile getirdi. 40 yaşındaki Şahin Irmak ise bunun üzerine, "Görüyorsunuz işte erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor. Duyun sesimizi ey insanlar" diyerek kahkaha attı.