Cadde'Barışma' itirafı gündem oldu! Havale notuyla iletişim

'Barışma' itirafı gündem oldu! Havale notuyla iletişim

12.07.2024 - 14:41 | Son Güncellenme:

Birçok hit şarkıya birlikte imza atan müzisyen çift Derya Uluğ ile Asil Gök, 'ayrılık' açıklamasıyla dikkat çekerken, "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusunu da cevapladı.

Barışma itirafı gündem oldu Havale notuyla iletişim

Derya Uluğ ve uzun süredir birlikte olduğu Asil Gök, Kaan Ölker’in programına konuk oldu. Uluğ, "Hiç ayrılıp, barıştığınız oldu mu?" sorusuna yanıt verdi.

Haberin Devamı

"HER YERDEN ENGELLEDİM"

Evet, bir kere ayrıldık ve Asil’i bana ulaşamasın diye her yerden engelledim. Asil bana ulaşmak için son çare, banka hesabından havale notlarına mesajlar yazıp ulaşmaya çalıştı.

Barışma itirafı gündem oldu Havale notuyla iletişim

"ONUN GİBİ OLMAYA BAŞLADIM"

Asil Gök, sevgilisi Derya Uluğ hakkında "Karakterlerimiz çok zıt aslında. Zıtlar da birbirini çekiyor. Onu anlamaya başladım, tanımaya başladım, onun gibi olmaya çalıştım. Çok sinirli, herkesle küsen, gergin biriyken değiştim" dedi.

"DOĞRU ZAMANDA HAYIRLISIYLA OLACAK"

Derya Uluğ, sık sık "Ne zaman evleneceksiniz?" sorusuyla karşı karşıya kalmaları hakkında, "Evlilik kurumunu önemsiyoruz ve saygı duyuyoruz. Bunun doğru zamanda hayırlısıyla gerçekleşeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Barışma itirafı gündem oldu Havale notuyla iletişim

"ENERJİMİZİN YÜKSELMESİ GEREKİYOR"

Öter yandan ünlü çift, herkese şarkı vermediklerini de söyledi: Her şarkı isteyene şarkı veremiyoruz. Enerjimizin uyması ve yükselmemiz gerekiyor. Örneğin hayranlık duyduğun ya da beğendiğin birinin hiç göründüğü gibi öyle olmadığını anlayınca, çalışmak istemeyebiliyorsun.

Barışma itirafı gündem oldu Havale notuyla iletişim