Cadde Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'dan nostaljik paylaşım!

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço'dan nostaljik paylaşım!

04.07.2024 - 10:31 | Son Güncellenme:

Türk rock müziğinin efsanelerinden Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, sosyal medya hesabından yayınladığı nostaljik gönderisiyle gündem oldu. Ünlü isim, annesiyle çekildiği çocukluk fotoğrafını sevenlerinin beğenisine sundu.

Barış Mançonun oğlu Doğukan Mançodan nostaljik paylaşım

Ogeday Girişken'in şampiyonluk kupasını kaldırdığı 'Survivor All Star'a sürpriz şekilde ilk hafta veda ederek, sevenlerine hayal kırıklığı yaşatan Doğukan Manço, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda yarışma hakkında konuşmuştu.

Haberin Devamı

"GELECEK YIL TEKRAR SURVİVOR'A KATILABİLİRİM"

Adada iki dizindeki kıkırdaklardan sakatlandığını ve hikayesinin yarım kaldığı için tekrar yarışmaya katılmayı arzuladığını belirten Manço, "Bir Survivor geçmişim oldu; çok kısa kaldı, onu uzatmak için önümüzdeki sene muhtemelen tekrar katılabilirim" demişti.

"BİLİNEN BİR ŞEY DEĞİL"

Sağlığıma kavuşmam lazım, çok bilinen bir şey değil, iki dizimden de sakatlandım. Adaya hazırlanırken başlamış, orada iki dizim de patladı. Kıkırdaklarımın ikisinden de sakatlandım.

ANNESİYLE ÇEKİLMİŞ KARESİNİ YAYINLADI

Merhum sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan Manço, şimdilerde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Manço son olarak annesiyle çekilmiş olduğu pozunu yayınladı.

Barış Mançonun oğlu Doğukan Mançodan nostaljik paylaşım

BEĞENİ YAĞDI

Annesi Lale Manço ile çocukluk yıllarında çekildiği fotoğrafı yayınlayan Doğukan, '80's' notunu düştü. Ünlü isme 13 binden fazla beğeni geldi.

Haberin Devamı

Barış Mançonun oğlu Doğukan Mançodan nostaljik paylaşım