Cadde'Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor!'

'Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor!'

17.07.2024 - 12:12 | Son Güncellenme:

Ece Seçkin, Pilot Çağrı Terlemez'le evliliği ve 16 yıl birlikte yaşadığı köpeği Coco'yu kaybetmesi hakkında konuştu. Şarkıcı, babasının sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflarına tepki gösterdiğini de itiraf etti.

Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor

Pop dünyasının dikkat çeken isimlerinden Ece Seçkin, Kaan Ölker’in programına katıldı. 32 yaşındaki şarkıcı, köpeğini kaybettiği dönem acısını kimseyle paylaşamadığını gözyaşları içinde anlattı.

Haberin Devamı

"HAYATIMIN BİR PARÇASINI KAYBETTİM"

Köpeğim Coco öldükten sonra onun yerini tutabilecek ve o acıyı dindirebilecek tek şeyin bir çocuk sahibi olmak olduğunu düşündüm. Hayatımın bir parçasını kaybettim. 16 yıl birlikte yaşadığım bir canı kaybetmenin acısını tarif edemiyorum.

Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor

"BABAM 'BUNU GİYMEMELİYDİN' DİYOR"

Genç yaşta şöhrete kavuşmasıyla beraber ailesinin kendisini korumak için ellerinden geleni yaptığını belirten Seçkin, "Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, tepki gösteriyor. 'Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin" diyor" açıklamasını yaptı.

Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor

"EVLİLİK BANA YARADI"

Pilot Çağrı Terlemez ile dört yıllık birlikteliğin ardından Eylül 2021'de hayatını birleştiren ünlü popçu, "Evlilik star ışığını öldürüyor mu?" sorusuna, "Aksine evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bana yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu" ifadelerini kullandı.

Babam dekolteli kıyafetlerime hâla kızıyor