CaddeAyrıldıkları iddia edilmişti! İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın keyifli anları

Ayrıldıkları iddia edilmişti! İrem Sak ve Furkan Korkmaz'ın keyifli anları

24.07.2024 - 15:45 | Son Güncellenme:

Komedi dizi projelerinin aranan ismi İrem Sak ve basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz'ın ilişkilerini sonlandırdıklarına dair iddialar gündeme gelmişti. Çift önceki gün, AVM'de objektiflere yansıdı.

Ayrıldıkları iddia edilmişti İrem Sak ve Furkan Korkmazın keyifli anları

"Yalan Dünya", "Çukur", "Kuş Uçuşu" gibi birçok projede yer alan İrem Sak, iki yıldır basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşıyor.

Haberin Devamı

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYORLAR!

Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe el ele katılan çiftten İrem Sak, düğün öncesi basın mensuplarıyla muhabbet etmiş ve şu anlık evlilik düşünmediklerini açıklamıştı.

AYRILDILAR DENMÄ°ÅžTÄ°

Güzel oyuncu ve basketbolcu sevgilisinin geçtiğimiz aylarda 'ayrıldığı' yönünde iddialar magazin gündemine düşmüştü. Korkmaz'ın ayrılık acısı çekiyor gibi gözükmediği ve geceleri dışarı çıktığı da söylentiler arasındaydı.

Ä°rem Sak ve basketbol oyuncusu Furkan Korkmaz, geçtiÄŸimiz gün AVM'de objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde alışveriÅŸ merkezine gelen sade ve doÄŸal haliyle kendisini görüntüleyen muhabirlere poz veren ünlü çift,Âyemek yiyerek keyifli anlar yaÅŸadı.

Ayrıldıkları iddia edilmişti İrem Sak ve Furkan Korkmazın keyifli anları

YENİ SEZON ÖNCESİ DİNLENİYOR

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesi dinlendiğini ve üzerinde çalıştığı bir proje olduğunu belirten İrem Sak, evlilik soruları karşısında ise gülümsemekle yetindi. Daha sonra Vadistanbul Summer Festi gezerek keyifli bir gün geçiren İrem Sak ve Furkan Korkmaz samimi ve mutlu halleri dikkatlerden kaçmadı.