CaddeGülseren Ceylan'dan itiraf! 'Mehmet Ali çocuk istiyor'

Gülseren Ceylan'dan itiraf! 'Mehmet Ali çocuk istiyor'

22.09.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’le yaşadığı ilişkisiyle magazin gündeminde adından söz ettiren Gülseren Ceylan, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ceylan, “Şovmenle parası için birlikte” iddialarına cevap verdi.

Gülseren Ceylandan itiraf Mehmet Ali çocuk istiyor

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Haberin Devamı

Özellikle son günlerde gündemde yer alan ilişki dinamiklerine ve yapılan spekülasyonlara açıklık getiren Ceylan, "Mehmet Ali Erbil ile maddi gücü veya tanınmış biri olduğu için birlikte değilim, sevgi odaklıyım, sadece bir süre ayrı evlerde yaşayacağız." dedi.

"TAMAMEN SEVGİ VE AŞKA DÖNÜŞTÜ"

Sözlerine devam eden Ceylan "İlk tanıştığımız dönemde, Mehmet Ali Erbil'in güçlü, maddi olarak rahat ve ünlü biri olması tabi ki dikkatimi çekmişti, şu anki durumum tamamen sevgi ve aşka dönüştü, bu düşüncelerimi Mehmet Ali Erbil ile de paylaştım ve her şeyi karşılıklı konuşarak daha güzel netleştirdik." dedi.

Gülseren Ceylandan itiraf Mehmet Ali çocuk istiyor

BARIŞMA SÜRECİNİ ANLATTI

Ceylan, ayrıca aralarındaki imam nikahını bozma süreçlerini ve ardından nasıl barıştıklarını da anlattı. Bu süreçte Serdar Ortaç'in  devreye girdiğini ve ilişkilerinin yeniden düzene girdiğini belirtti.

Haberin Devamı

'YASMİN ERBİL' KONUSUNA AÇIKLIK GETİRDİ

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin'in ilişkiye ve evlilik planlarına karşı çıktığına dair sorulara da cevap veren Ceylan, Yasmin ile aralarının gayet iyi olduğunu ve zaman zaman bir araya geldiklerini dile getirdi.

"BAZEN SICAK BAZEN GEÇMİŞE TAKILI"

Mehmet Ali Erbil’in evlilik konusunda da istekli olduğunu belirten Ceylan, ünlü şovmenin zaman zaman evlilik masasına oturmayı düşündüğünü, hatta kendisinden çocuk istediğini paylaştı. Ancak, Erbil'in bu duruma bazen sıcak baktığını, bazen de geçmişe takılı kaldığını ifade etti.

İlişkileri üzerine yapılan spekülasyonlara rağmen, çiftin arasındaki sevgi bağının güçlü olduğunu ve gelecekte evlilik planlarının gündemde olduğunu söyleyen Gülseren Ceylan, bu süreçteki duygularını samimi bir şekilde gazetecilerle paylaştı.