CaddeMehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'dan kötü haber! 'Yollarımızı ayırdık'

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'dan kötü haber! 'Yollarımızı ayırdık'

28.08.2024 - 14:57 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan ayrıldı. Geçtiğimiz günlerde imam nikahı kıydığını açıklayan Erbil'in genç sevgilisi Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilişkinin bittiğini açıkladı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylandan kötü haber Yollarımızı ayırdık

Sosyal medya platformlarında yaptığı canlı yayınlarla ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda şok eden itiraflarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü şovmen bir süredir birlikte olduğu kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydıklarını açıklamıştı.

"İMAM NİKAHLI KARIM"

İlk defa bir kadın ile imam nikahı ile evlendiğini söyleyen Erbil, "Zaten evli gibiyiz her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını ben de tamam dedim nikahı yaptık" demişti.

AYRILIĞI DUYURDU

Kısa süre önce yapılan röportajın ardından beklenmedik ayrılık haberi geldi. Gülseren Ceylan, gece yarısı yaptığı paylaşımda ünlü şovmen ile ilişkisini sonlandırdığını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylandan kötü haber Yollarımızı ayırdık

"UMARIM BU DEFA BİZE SAYGI DUYARSINIZ"

Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum Mehmet Ali ile yollarını' ayırdım ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz mutlu pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum teşekkür ederim...

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylandan kötü haber Yollarımızı ayırdık