CaddeAyça Erturan, Amerika yolcusu! 'Tipoloji olarak Türkler çok cazip'

Ayça Erturan, Amerika yolcusu! 'Tipoloji olarak Türkler çok cazip'

01.08.2024 - 14:32 | Son Güncellenme:

Komedyen Levent Kırca'nın oğlu, yönetmen Oğulcan Kırca ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Ayça Erturan, yurt dışında oyunculuk yapmayı hedeflediğini ve görüşmeler yapmak için Amerika'ya gideceğini açıkladı.

Ayça Erturan, Amerika yolcusu Tipoloji olarak Türkler çok cazip

SEÇKİN ŞENVARDAR - Nişantaşı'nda cilt bakımı yaptırdığı klinik çıkışı objektiflere yansıyan Ayça Erturan, "Cilt bakımı yaptırdım ama sanki yüzümde tüp patlamış gibi değil mi?” diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

"KOKULAR GELİYOR, BURNUMU TIKIYORUM"

Aralıklı oruç tutarak 20 kilo veren 41 yaşındaki oyuncu, "Yemedim içmedim. Restoranların önünden geçerken kafamı çeviriyorum, kokular geliyor, burnumu tıkıyorum. Böyle önlemler aldım. Eski fotoğraflarıma bakınca ‘Kim o kız?’ diyorum. Doğumdan sonra yenilenmem gerekiyordu, sanırım şu an 20 kilo verdim” şeklinde konuştu.

Ayça Erturan, Amerika yolcusu Tipoloji olarak Türkler çok cazip

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile tanınan Ayça Erturan, oyunculuk yapmak için Amerika'ya görüşmeler yapmaya gideceğini açıkladı.

Ayça Erturan, Amerika yolcusu Tipoloji olarak Türkler çok cazip

"BECEREBİLDİĞİM EN İYİ İŞ"

Son olarak final yapan 'Maviye Sürgün' dizisinde rol alan ünlü isim, tipoloji olarak Türk oyuncuların yurt dışında çok avantajlı olduğunu söyledi.

Bir ayağımı oraya koydum. Eşimin işleri dolayısıyla Los Angeles'tayım. Güzel işler başaracağız. Ben başka bir şey yapamam, başka işten anlamam. En iyi yaptığım iş mi bilmiyorum ama becerebildiğim en iyi şey. Menajerim var, orada görüşmeler için gidiyorum. Hollywood bizi beklemiyor çünkü deli gibi insan var. Aksanlı konuştuğumuz için onlara daha farklı geliyoruz. Tipoloji olarak Türkler çok cazip. Güzel bir yolculuk başlayacak benim için.

Ayça Erturan, Amerika yolcusu Tipoloji olarak Türkler çok cazip