CaddeAyakları gündem olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan çoraplı cevap

Ayakları gündem olmuştu! Serenay Sarıkaya'dan çoraplı cevap

25.01.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Şimdilerde dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmaran' dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ayakları, geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine oturmuş, ünlü ismin dizinin bir sahnesindeki görüntüsüne yüzlerce yorum yapılmıştı. Yaşananların ardından 30 yaşındaki Sarıkaya, ayaklarına yapılan eleştirilere çoraplarındaki yazıyla karşılık verdi.

Ayakları gündem olmuştu Serenay Sarıkayadan çoraplı cevap

Dijital bir platformda yayınlanan ‘Şahmaran’ adlı dizide birlikte rol alan Burak Deniz ve Seranay Sarıkaya'nın aşk yaşadığı iddiası, geçtiğimiz haftalarda magazin kulislerine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Deniz ile aşk yaşadığına ilişkin söylentilerin gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti. Güzel oyuncu, "Hakkımda çıkan iddia doğru değildir. Lütfen canınız sıkıldıkça üzerimden iddialar üretmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"NE AÇIKLADILARSA DOĞRUDUR"

Bu iddialardan sonra Didem Soydan, Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Sevgilisi Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile ilgili yazılan haberler ile alakalı sorulara manken, "Konuşmak istemiyorum. Ne açıkladılarsa doğrudur" yanıtını vermişti.

Ayakları gündem olmuştu Serenay Sarıkayadan çoraplı cevap

BURAK'IN PANİK ANLARI!

Daha sonra Etiler'de objektiflere takılan Burak Deniz, paniklemişti. Ünlü isim, muhabirlerin soruları karşısında alakasız cevaplar vererek, durumu toparlamak için, “Bir telefon aldım. Kafam karışık" şeklinde açıklama yapmıştı.

Ayakları gündem olmuştu Serenay Sarıkayadan çoraplı cevap

"BİR ARKADAŞIMLAYDIK"

Serenay Sarıkaya'nın evinin bulunduğu sokakta olduğu hatırlatılan oyuncu, “Serenay'ın evi de aşağıda ama bir arkadaşımlaydık" diye konuşmuştu. Hafta sonunu Sarıkaya ile beraber geçirdikleri iddiasına oyuncu, “Hayır beraber değildik" diye cevap vermişti. Deniz'e, Etiler'deki bir mekana Sarıkaya'nın arabasıyla geldiği hatırlatılınca, “Yok arabasıyla geldik, ama birlikte değiliz" diye konuşup şaşkınlık yaratmıştı.

Haberin Devamı

AYAKLARI OLAY OLDU

Burak Deniz, Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü oynadığı 'Şahmaran' dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlamıştı. Dizinin bölümleri kısa sürede Twitter'da gündem olurken, Sarıkaya'nın bir sahnede görünen ayakları ise sosyal medyaya damga vurmuştu.

Ayakları gündem olmuştu Serenay Sarıkayadan çoraplı cevap

YORUM YAĞDI

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de hayran bırakan Serenay Sarıkaya'nın, dizideki bir sahnede masada oturduğu pozu sosyal medyada paylaşıldı. Duruşun da verdiği etkiyle ayakları olduğundan daha büyük görünen Sarıkaya, sosyal medyayı ikiye böldü. Güzel oyuncunun ayakları hakkında acımasız yorumlar yapan kullanıcılara, ünlü ismin hayranları tepki gösterdi.

Ayakları gündem olmuştu Serenay Sarıkayadan çoraplı cevap

"ÜZGÜN OLMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Tüm bunların ardından Serenay Sarıkaya, sosyal medyada eleştirilen ayakları için Instagram’dan bir paylaşım yaptı.

Oyuncu, "Ayak değil palet" yorumlarına; çorabının üzerindeki yazıyla karşılık verdi. Sarıkaya, 'Sorry not sorry' (Üzgün olmadığım için üzgünüm) yazılı çorabıyla, atılan mesajlara cevap vermiş oldu.