15.08.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:
Adana’nın Kazancılar Çarşısı’nda açılan restoranın hikayesi, yıllar sonra İstanbul Kalamış ve Levent’e kadar uzanıyor. Adana’nın geleneksel lezzetini İstanbullular’la tanıştıran Adana Kazancılar, acılı ve acısız Adana kebap, külbastı, patlıcanlı kebap, çöp şiş, kaburga, ciğer sarma, beyti ve usta kebabıyla yüzyıllık tecrübesini beğeninize sunuyor.
Levent’teki serin bahçesi ve servisiyle müşterilerini ağırlayan mekan, 300 kişi kapasiteli. Ferah ve keyifli bir yer olan Kazancılar’da lezzet şöleni masaya getirilen mezeler, yeşillikler ve turşularla başlıyor. Sumaklı acılı soğan salata, patlıcan salatası, nar ekşili ezme salata, süzme yoğurttan cacık, gavurdağı, haydari, tahin salatası, içli köfte ve çiğ köfte bunlardan sadece birkaçı.
Ramazan ayı için de özel bir mönü hazırlayan Kazancılar’ın, limitsiz yemek ve içecekten oluşan iftar mönüsü 50 TL. Mönüde, Türk mutfağının vazgeçilmez mezeleri, çorba çeşitleri, taş fırın lahmacun, pide, mevsim salataları, çiğ köfte, içli köfte, Adana usulü kuru patlıcan dolması ve kebap çeşitleri yer alıyor.
0 212 280 01 02,
www.adanakazancilar.com